Dolar 32,5900
Euro 34,7889
Altın 2.408,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C

EĞİTİMDE FATİH ORTAOKULU FARKI

EĞİTİMDE FATİH ORTAOKULU FARKI
14 Temmuz 2020 15:52 | Son Güncellenme: 14 Temmuz 2020 15:53
A+
A-

EĞİTİMDE FATİH ORTAOKULU FARKI

İlçemiz Fatih Ortaokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında yapılan çalışmalarla yine farkını ortaya koydu.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında yapılan Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri Yetenek Sınavları sınav sonuçları 14 Temmuz 2020 itibariyle açıklanmıştır.

Okulumuzdan Beden Eğitim Öğretmenlerimiz Yakup TOPCAN ve Nur ÖZBAĞCI denetiminde sınava hazırlanan öğrencilerimiz Buse Buket KARA, Ramazan Muhammet KARAHAN ve Hatice ERTURAN öğrencilerimiz BOZKURT SPOR LİSESİ; Ela ÖZDEMİR ve Melda Özten ÖZGEN öğrencilerimiz de ISPARTA SPOR LİSESİ yetenek sınavlarını kazanmışlardır.

Ziyaret ettiğimiz Fatih Ortaokulu Okul Müdürü Murat Nail ÜNER, “Fatih Ortaokulu akademik başarılarının yanında sanatsal ve sportif faaliyetleri de çok önemsemektedir. Bilindiği gibi Sınavla öğrenci alan okullara her yıl çok sayıda öğrenci yerleştiriyoruz. Bu yıl da LGS yerleştirmelerinde öğrencilerimizin net ortalamalarına göre yüksek bir yerleştirme oranı yakalayacağımızı bekliyoruz.

Bunun yanında sosyal, sanatsal ve sportif etkinliklere de ziyadesiyle yer veren, olanak sağlayan bir okul kültürümüz var. Dinar Fatih Ortaokulu olarak il ve ilçe genelinde okullar arası spor müsabakalarında gelenek haline getirdiğimiz başarıların bir sonucu olarak beş öğrencimizi Spor Lisesine gönderdik. Başarıda emeği geçen sporcu öğrencilerimizi ve onlara destek olan ailelerini kutluyoruz. Çocuklarımızın her türlü sportif çalışmalarıyla birebir ilgilenen, başarıda büyük emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında tüm öğretmenlerimizin öğrencileri ile yaptığı 20 adet proje ile katıldığımız 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI başvurumuz değerlendirmeleri geçmiş ve onaylanmıştır. Pandemiden dolayı bu yıl gerçekleştiremediğimiz Bilim Fuarımızı da inşallah bir aksilik olmazsa aralık ayında Dinarlılarla buluşturmayı hedefliyoruz. Fen Bilimleri Öğretmenimiz Meryem KILINÇ’ın koordinesinde bu projeye emek veren Fatih Ortaokulunun tüm öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Yine bu yıl yapılan Afyonkarahisar Belediyesi, Çevre Hizmetleri Birliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TAP Vakfı iş birliği ile geleneksel hale gelen Atık Pil Toplama Kampanyasında okulumuz Afyonkarahisar’da dereceye girerek Çevre İl Müdürlüğünün bilgisayar ödülünü kazanmıştır.

Fatih Ortaokulu olarak İyilik Sepeti, Saklı Sadaka, Geri Dönüşüm Kampanyaları, TUBİTAK Projeleri gibi faaliyetlerle akademik başarısı olan, sosyal sportif etkinliklerde yer alan, çevreye karşı duyarlılıkta hassas davranan, sosyal farkındalığı yüksek öğrenciler yetiştirmek için bir kurum kültürüyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.