Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz iftar yemeği Yoğun katılımla gerçekleşti

Engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz iftar yemeği Yoğun katılımla gerçekleşti
18 Nisan 2022 23:23
A+
A-

Engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz iftar yemeği Yoğun katılımla gerçekleşti

Sevgi her engeli aşar anlayışıyla Belediyemiz tarafından Engelli vatandaşlarımıza Belediyemiz Suçıkan Park Tesislerinde iftar programı düzenlendi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programı
öncesinde Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, programa katılan Engelli vatandaşlarımızla yakından ilgilenerek sohbet edip her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Programda Belediye Başkanımız Nihat Sarı bir açılış konuşması gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı konuşmasında; ” Belediye olarak sevgi her engeli aşar anlayışımız ile engelli vatandaşlarımız için birlik ve beraberlik adına düzenlemiş olduğumuz iftar programına hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.
Hepimiz doğarken yâda sonradan geçirdiğimiz kazalar sonucunda engelli olabiliriz. Bu sorunları hep birlikte birbirimize sahip çıkarak saygı göstererek aşabiliriz. Unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli kardeşlerimizin yanlarında olmaya, hayatlarını kolaylaştırmaya, huzur ve refahlarını artırmaya devam edeceğiz.
Bu bağlamda belediye olarak engelli vatandaşlarımızın daha rahat ulaşım sağlaması adına ilçemiz çarşı merkezi başta olmak üzere engelsiz kaldırımlar inşa ederek engelli vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlanması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Ayrıca engelli çocuklarımızın da güzel vakit geçirmesi için ilçemizde ilk etapta çarşı merkezimize engelli çocuk oyun parkı yaparak engelli kardeşlerimizin kullanımına açtık. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak adına inşallah daha güzel projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan davetimize katılan herkese can-ı gönülden teşekkür ediyor, mübarek ramazan ayında tuttuğumuz oruçların kabul olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Düzenlenen iftar programına; Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Evciler Kaymakamı Burak Gürbüz, Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Evciler Belediye Başkanı Ali Dede Savaş, Tatarlı Belediye Başkanı Şuayyup Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Güzeldal, CHP İlçe Başkanı Ali Arıkan, İyi Parti İlçe Başkanı Oktay Sayın, İlçe Müftüsü Ramazan Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Afyonkarahisar Altı nokta Körler Derneği Yönetimi ve üyheleri, Dinar Engelliler Derneği Yönetimi ve üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Bayram Ceylan, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İlçe Temsilcisi Tevfik Kılıçkaya, il Genel meclis üyesi Murat Orhan, Belediye meclis üyelerimiz, daire amirleri ve engelli vatandaşlarımız katıldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.