Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Er: Yatırımların Takipçisiyiz

Er: Yatırımların Takipçisiyiz
31 Mart 2021 09:37 | Son Güncellenme: 31 Mart 2021 11:15
A+
A-

Er: Yatırımların Takipçisiyiz

(İSMAİL YILMAZ) – Dinar Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ilçede yapılan işlerle ve parti çalışmalarıyla alakalı bazı açıklamalarda bulundu.

Dinar’da Ak Parti ilçe başkanlığı hizmet binasının her zaman açık olduğunu, günlük olarak vatandaşları burada ağırladıklarını, ilçe menfaatine gerekli bütün çalışmaları yaptıklarını söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya’ya başta olmak üzere Dinar’a yapılan işlerde büyük emekleri geçen herkese teşekkür ettiğini de belirten Er, “Sayın vekillerimizin başarılı çalışmalarından ötürü ilçemizde birçok yatırım yapılmaktadır. Dinar Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak yatırımların takipçisiyiz” dedi.

Büyük Kongreyi Değerlendirdi

AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er geçtiğimiz hafta Ankara’da gerçekleştirilen Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın tek adaylığıyla seçimlere gidilen büyük kongreyi de değerlendirerek, “Dinar’dan tam katılım sağladık. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe teşkilatımız olarak tam destek verdik. Cumhurbaşkanımız ve Partimizin genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kongremizi tamamladık” dedi.

Dinar’da Yatırımlar Sürüyor

Başkan Er, ilçede çok güzel yatırımların devam ettiğini, 4’üncü etap TOKİ konutları için ise düğmeye basıldığını söyledi. AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın girişimleriyle birçok projenin hayata geçirileceğini de kaydeden Er şöyle konuştu, “İlçemiz Konak Mahallesine TOKİ konutlarının yapımı için gerekli çalışmalar başladı. Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı bölgede gerekli incelemelerini yaptı inşallah kısa sürede buraya daireler yapılacak. Diğer bir taraftan da ilçemize Dinar Kültür Evi ve Kadın Kültür Evleri kazandırıldı. Dinar İlçe Kaymakamımız Selami Kapankaya’nın güzel çalışmalarıyla da DİNARELLİ markası adı altında lavanta ürünlerimizin satışları her yerde yapılıyor. İlçemizin bir markası haline gelmiş olan Lavanta ürünlerimiz ilerleyen dönemlerde ilçemize çok şeyler katacaktır. Geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz ilçemize gelerek bazı müjdeler vermişti. Bunların en önemlisi ise Dinar’daki üniversitemize İnfaz Koruma Memurluğu bölümünün açılması adına gerekli başvuruların yapılacak olması oldu. Yine ilçemize yeni adliye binası ve OSB’ye doğalgaz gelmesi hususundaki çalışmalar da gerçekten göz doldurdu” dedi.

Galericiler Sitesi yapılıyor

Dinarımıza galericiler sitesi yapılıyor ilçemizde bulunan otomobil traktör ve diğer motorlu araçların alım ve satımlarının çok daha rahat ve konforlu bir ortamda yapılması adına galericiler sitemizi yapacağız geçtiğimiz günlerde Ankara’da Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya belediye başkanımız Nihat Sarı’nın katılımlarıyla galericiler sitesi’nin sözleşmesi bildiğiniz üzere imzalandı bu yatırımımız da din aramıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Dinar Belediyesi Çok Çalışıyor

AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er Dinar Belediyesinin Cumhur İttifakı kazandığı andan itibaren çok başarılı çalışmalara imza attığını, Nihat Sarı başkanın ise ilçeyi geliştirmek adına gece gündüz çalıştığını söyledi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.