Dolar 32,5641
Euro 34,7152
Altın 2.488,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Esnaf teşkilatından Dinar çıkarması 

Esnaf teşkilatından Dinar çıkarması 
8 Kasım 2022 11:35
A+
A-

Esnaf teşkilatından Dinar çıkarması

Isparta, Burdur, Antalya ve Afyon Esnaf Odaları Birliği başkanları, oda ve kooperatif başkanlarıyla birlikte Dinar’da, Ticaret ve Sanayi Odası, Belediye ve Ziraat Odası’nı ziyaret etti. İlçe esnafıyla bir araya geldi.

Batı Akdeniz illerinin esnaf teşkilatları Dinar’a çıkarma yaptı. Birlik Başkanları ile, oda ve kooperatif başkanlarından oluşan kalabalık bir heyet, Dinar ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaret programında ilk durak Dinar Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Seçimlerde başkan seçilen Veli Özcan ve yönetimiyle Meclis Başkanı seçilen Veysel Topçu’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

MANEVİ DESTEĞİNİZ

BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Meclis Başkanı Veysel Topçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sizlerin manevi desteği bizler için çok önemli. Bugün çok duygusal bir gün oldu bizim için. Sizlerden Allah razı olsun” dedi. Dinar TSO Başkanı Veli Özcan da “Bizleri bu ziyaretinizle çok duygulandırdınız mutlu ettiniz. Hepinizin ayağına sağlık” dedi. Antalya ESOB Başkanı Adlıhan Dere “Ahmet Başkanımız Dinar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret programına aldı. Kalabalık bir heyetle Veli Başkanımızı, Veysel Başkanımızı ziyaret ettik. Her iki başkanımıza da hayırlı olsun diyorum. Rabbim başarılarını daim etsin” derken, Burdur ESO Başkanı Metin Sipahi “Hem Veli başkanımızı hem Veysel başkanımızı tebrik ediyorum. Allah utandırmasın” temennisinde bulundu. Afyon ESOB Başkanı Cengiz Üstün de “ Dinar TSO seçimlerinde Başkan seçilen Veli başkanımızı Meclis Başkanı seçilen Veysel başkanımızı kutlamak adına birlikte toplandık. Isparta Burdur ve Antalya’dan gelen başkanlarımızla birlikte Afyonkarahisar ile birlikte bizler de Veli başkanımıza Veysel başkanımıza misafir olmaya geldik. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

BURADA DOST MECLİSİNDEYİZ

6.Bölge ESKKK Birliği Başkanı aynı zamanda Isparta ESOB Başkanı Ahmet Tural da “ Burada dost meclisindeyiz. Veli Özcan kardeşimiz bizim çok sevdiğimiz bir dostumuz. Veysel Topçu da kardeşim kadar yakın olduğum biridir. Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinden sonra kendilerine hayırlı olsun demek için bugün buraya geldik. Dinar’ı birlik ve beraberliğin her zaman daim olduğu yer olarak görüyoruz. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı vardır. İnşallah bu başarıyı başka yerlerde taçlandırmayı umut ediyorum. Kendilerine hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin. Biz her zaman beraberiz. Yapacağımız her hizmette de beraber olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARINI

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Esnaf teşkilatlarının ikinci ziyaret durağı Dinar Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Nihat Sarı, misafirleri Belediye Meclisi Toplantı salonunda ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarı “ Sizlere katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum . Ayaklarınıza sağlık. Her zaman bu saygı ve sevginin aramızda devam edeceğine inanıyorum. Burada hep birlikte Dinar’a hizmet etmeye çalışıyoruz. Veysel Başkanımızla da bir problemimiz olmaz. Belediyeye düşen bir görev olursa alo demeleri yeterlidir” dedi. 6.Bölge ESKKK Birliği Başkanı aynı zamanda, Isparta ESOB Başkanı Ahmet Tural da “ Dinar ziyaretimizin asıl amacı Dinar Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Veli kardeşimiz başkan, Veysel kardeşimiz de Meclis Başkanı seçildi. Kendilerini kutlamak ve nezaket ziyaretinde bulunmak için Bölge Birliği yönetim ve denetim toplantımızı da burada gerçekleştirdik. Dinar Belediye Başkanımız da bizim sevdiğimiz dostumuz, kardeşimiz. İlimize yakın olması dolayısıyla Nihat Başkanımızın çalışmalarını yakından takip edebiliyoruz. Dinar’ı ziyaretimizde değişimi görüyoruz. Kendisine başarılar diliyorum. Ben burada bizi ağırlayan başkanımıza teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.

İLÇE ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

Ziyaret programı kapsamında Başkan Tural ve beraberindeki heyet, Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü’yü de ziyaret ederek, odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ayrıca ilçede esnaf ziyareti de gerçekleştirildi. Başkan Tural ve beraberindekiler, ilçe esnafıyla sohbet ederek, hayırlı işler temennisinde bulundular. İlçe esnafı da bölge illerinin birlik başkanları ile oda ve kooperatif başkanlarını hep birlikte Dinar’da görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.