Dolar 32,5262
Euro 34,7427
Altın 2.488,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Evciler’e Bağlı Baraklı Köyü Su Sıkıntısı Çekiyor

Evciler’e Bağlı Baraklı Köyü Su Sıkıntısı Çekiyor
11 Ağustos 2022 17:20
A+
A-

Vatandaş da AKP gibi ihtiyat bütçesinden harcıyor”

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, hayat pahalılığının vatandaşın belini büktüğünü söyleyerek, “Kimsenin huzuru yok. Eksiden yarını düşünüp tasarruf yapılırdı. Hazıra dağ dayanmaz derler; ne yazık ki vatandaş da AKP gibi ihtiyat bütçesinden harcıyor” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Evciler İlçesi ile ilçeye bağlı Gökçek ve Baraklı köylerinde esnaf, vatandaşlar ve üreticilerle bir araya gelerek sıkıntıları yerinde dinledi. Milletvekili Köksal’a ziyaretlerinde CHP Evciler İlçe Başkanı Çetin Aytekin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.

BİZ BAZILARI GİBİ MECLİS TATİL OLUNCA DEĞİL, HER ZAMAN SAHADAYIZ…

Milletvekili Burcu Köksal, “Biz tüm CHP Milletvekilleri olarak sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil döneminde değil her zaman 12 ay boyunca vatandaşlarımızla iletişimi kuvvetlendirmeye, dertlerini ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Bazıları gibi yazın ‘TBMM tatile girdi bizde sahadayız’ diye göstermelik pozlar verip basın açıklamasında bulunmuyoruz.” şeklinde konuştu.

VATANDAŞIN BELİNİ HAYAT PAHALILIĞI BÜKMÜŞ

“Evciler’in merkezi ve köylerinde vatandaşın belini hayat pahalılığı bükmüş.” diyen Köksal, “Kimsenin huzuru yok. Eksiden yarını düşünüp tasarruf yapılırdı; şimdi ise sabit gelirlinin maaşı 3-4 saat içinde kira ve borçlara gidiyor. Çiftçi, uzun vadeli borçlanarak aldığı hammaddeyi karşılıyor. İşverenin durumu da farklı değil. Yüksek enflasyon, yüksek hammadde fiyatı ve yüksek akaryakıt, ekonomide üretimi adeta eritmiş. Hazıra dağ dayanmaz derler; ne yazık ki vatandaş da AKP gibi ihtiyat bütçesinden harcıyor.” dedi.

AKP TÜRKİYE GENELİNDEKİ TUTUMUNU BARAKLI KÖYÜNDE DE GÖSTERMİŞ..!

Baraklı Köyü’nde 3 yıldır su sıkıntısı yaşandığını belirten Köksal, “Evciler’de gördüğümüz manzara bu kadarla da sınırlı değil. Yıl 2022, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılına bir yıl kalmış. Evciler’in Baraklı Köyü hâlâ su sıkıntısı çekiyor. 3 yıldır su sorunu yaşayan köylüler, son 3 ayda susuzluktan çamaşır ve bulaşık bile yıkayamıyor. AKP’li yetkililer, sorunu çözmek için söz vermişler. İktidar, Türkiye genelindeki tutumunu Baraklı’da da göstermiş. Söz verdikten sonra sözü unutmuş. Peki ne yapmış? Muhtarı para toplayamamakla, köylüyü israfla suçlamış. Aymazlığın bu kadarı ancak kasıtla olur. Ne var ki geliyoruz. Yapılacak ilk seçimde halkın iktidarını kuracağız. Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşın umudu olmuştur. Çözümlerimiz ve kadrolarımız hazır. Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemize mutluluk getirecek.” diye konuştu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.