Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Fatih Orta Okulu öğrencileri, gazileri ve şehit ailelerini ziyaret ediyor

Fatih Orta Okulu öğrencileri, gazileri ve şehit ailelerini ziyaret ediyor
30 Kasım 2019 09:55
A+
A-

Fatih Orta Okulu öğrencileri, gazileri ve şehit ailelerini ziyaret ediyor.

Fatih Ortaokulu”ndan bir grup öğrenci, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün “Değerler Eğitimi Hareketi” projesi kapsamında  Okul İdaresi İngilizce öğretmeni ve bir grup öğrenci ile birlikte şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

Okul Müdürü Murat Nail ÜNER projenin bu ayki konusunun sosyal sorumluluk olarak belirlendiğini bizlerinde sosyal sorumluluk gereği şehit yakını ve gazilerimizi ziyaret ettiklerini söyledi.

Okulun değişik sınıflarından bir grup öğrenci ile şehit yakınları ve gazileri ziyaret ettiklerini belirten ÜNER, “Burada gazimizle olmaktan çok mutluyuz. Gençlerimiz gazimizle paylaşımda bulunuyorlar. Şehit ailelerimizin sıkıntılarını dinliyorlar. Bizler hiçbir zaman onları unutmadık. Her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Ziyaretten çok mutlu olduğunu dile getiren  terör gazisi Coşkun Şimşek, hatırlanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden ŞİMŞEK, “Bizleri gururlandırdılar. Geleceğin vatan bekçilerinin beni ziyaret etmesi beni onurlandırdı. Bu vatana hizmet etmenin verdiği onuru taşıyorum, gaziliğimi yaşıyorum. Bugün çağırsınlar, yine giderim, yine hizmet veririm” diye konuştu.

Okul Müdürü Murat Nail ÜNER  ise okul olarak yıl boyunca öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler yaptıklarını ifade ederek, okul öğrencilerimizden gelen talep doğrultusunda ziyaretlerin gerçekleştirdiklerini ifade etti.

ÜNER, şöyle konuştu:

“Bugün öğrencilerle,  2006 yılında  Tunceli’de teröristlerin saldırısında  gazi olan COŞKUN ŞİMŞEK’i işyerinde ziyaret ettik. Misafiri olduk. “Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği,güvenliği ve mutluluğu uğruna hiçbir maddi menfaat beklemeden milli ve manevi değerlerimizi korumak için  gösterdiğiniz kahramanlık adına Fatih Ortaokulu olarak şükranlarımızı sunuyoruz dedi

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.