Dolar 32,5782
Euro 34,7958
Altın 2.507,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

FATİH ORTAOKULU 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ

FATİH ORTAOKULU 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ
3 Aralık 2019 18:21
A+
A-

FATİH ORTAOKULU 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ

Fatih Ortaokulu

Ortaokulu öğrencileri, Dünya Engelliler Gününde farkındalık yaratmak ve engelliler gününe dikkat çekmek, empati yapıp onların yerine kendilerini koymak amacıyla okulda çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek topluma engelliler konusunda önemli mesajlar verdiler.

Öğrenciler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla günün anlam ve önemine binaen

Fatih Ortaokulu bünyesinde bulunan özel eğitim sınıfını ziyaret ettiler.

Öğrencilere bir farkındalık yaratmak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydeden Fatih Ortaokulu Müdürü Murat Nail ÜNER konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla okulda eğitim gören öğrencilerimizle bir araya gelmek istedik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Öğrencilerimizle birlikte özel eğitim sınıfımızı ziyaret ettik.Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinçle hareket edip onların hayatına bir engel de biz olmamalıyız. Bu vesileyle Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Hamit Yücel FİDANOĞLU ve Rabia BAŞKAL’ a topluma kazandırdıkları her çocuğumuz için ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.