Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Fatih Ortaokulu 8.Sınıf Lgs Ve Okul Aile Birliği Toplantısı

Fatih Ortaokulu 8.Sınıf Lgs Ve Okul Aile Birliği Toplantısı
7 Ekim 2019 17:49
A+
A-

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı olağan Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı ve 8.sınıflar velileri ile LGS Başarıyı Artı, geniş katılımla Dinar METEM konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Fatih Ortaokulu Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Belirlenen gündem maddeleri üzerinde görüşmeler yapılarak kararlar alındı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Murat Nail ÜNER’in açılış konuşması ile başladı. Divan Başkanı olarak Süleyman YAMAN ve Yazman olarak Burcu YILDIRIM oy birliği ile seçildi.

Okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesi, eğitim imkânlarının arttırılması, fırsat eşitliği ve öğrenci-öğretmen-veli ilişkileri gibi konular üzerinde duruldu.

Tahmini bütçe oluşturuldu. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu okundu. Yönetim ve denetim kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi.

Okul aile birliği genel kurul üyeleri tarafından 2019-2020 Eğitim öğretim yılında görev yapacak yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri açık oylama yöntemiyle seçildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Başkan vekili Ekrem ŞİMŞEK sahneye davet edilerek Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu sundu ve Okul Aile Birliği’nin bugüne kadar destek olduğu çalışmalardan bahsetti. Ekrem Bey çalışmaları esnasında kendilerinden desteğini esirgemeyen okul yönetimine, öğretmenlere Okul Aile Birliği üyeleri adına teşekkürlerini iletti.

2019-2029 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Aday Üye Listesi oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Asil Üyeleri; Murat KÜÇÜKTAŞ, Ekrem ŞİMŞEK, Tayyar ORHAN, Ahmet UĞUR ve Cemile ÜNER.

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri; Mehmet GÜRAKAR ve Hamiyet BURMA seçildiler.

Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’na iyi dileklerin sunulması ile kurul sonlandırılmıştır. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.

Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısının sona ermesiyle 8.sınıf velileri ile 2020 yılında yapılacak LGS hakkında bilgilendirme ve koordinasyon toplantısına geçildi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda bu yıl 8.sınıf öğrencileri ile başarıyı arttırma adına yapılacak etkinlik ve projeler velilere tanıtıldı. Ortak hareket etme planlaması yapılarak toplantı sona erdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.