Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Gazilerimize Minnet Borçluyuz

Gazilerimize Minnet Borçluyuz
18 Eylül 2019 19:18
A+
A-

 “Türkiye Cumhuriyeti, tarihin her döneminde büyük bir baskı ve tehdit altında kalmıştır. Vatanımızı kendi egemenliği altına almak isteyen bu kötü güçlere karşı atalarımız yüreğindeki her daim vatan, millet ve bayrak sevgisi ile Türk milletinin kolay kolay yıkılmayacağını göstermiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yol arkadaşlığı yaparak gözlerini hiç kırpmadan, korkusuzca vatanı savunmuşlardır. Var olan hiçbir dünyevi kıymetle ölçülemeyecek değerde ve önemde olan gazilerimiz; Ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Bugün, Millet olarak, birlik ve beraberlik içinde bağımsız ve hür yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, hayattaki gazilerimize sağlıklı bir ömür dileklerimle şükranlarımı sunuyorum”

İdris Er

Dinar Ak Parti İlçe Başkanı

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.