Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 10°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
10°C
Hafif Yağmurlu
Çar 13°C
Per 15°C
Cum 15°C
Cts 14°C

Gençlik Meclisimiz Anıtkabir’de

Gençlik Meclisimiz Anıtkabir’de
13 Kasım 2022 12:34
A+
A-

Gençlik Meclisimiz Anıtkabir’de

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin tarih bilincini geliştirmek ve tarihi yerleri yerinde görmek ve tanımak amacıyla başlatmış olduğu “Şehirleri Geziyorum, Tarihlerini Öğreniyorum” projesi çocuklarımız ve gençlerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın “Şehirleri Geziyorum, Tarihlerini Öğreniyorum” projesi kapsamında Dinar Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerimiz, Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84.yıldönümünde Anıtkabir ziyaretine gitti.

Gençlerimiz ilk olarak ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesinin bulunduğu alana gitti. Atamızı saygı ve minnetle andıklarını ifade eden gençlik meclisi üyelerimiz akabinde ise Anıtkabir içerisinde yer alan müzeleri ve 262 metre uzunluğundaki yolun iki yanında, oturmuş haldeki 24 aslan heykelinin bulunduğu “Aslanlı Yolu” görme imkânı buldu.

Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Kandemir ve Gençlik Meclisi üyelerimiz Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatın yıldönümü gibi anlamlı bir günde Anıtkabir ziyaretinin düzenlenmesi için gerekli desteği veren ve her zaman gençlerimizin yanında olan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.