Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Gençlik Meclisimizden Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür 

Gençlik Meclisimizden Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür 
14 Kasım 2022 14:32
A+
A-

Gençlik Meclisimizden Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür

Dinar Belediyesi Gençlik Meclisi Üyelerimiz, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın “Şehirleri Geziyorum, Tarihlerini Öğreniyorum” projesi kapsamında gerçekleştirdiği Anıtkabir ziyaretinin ardından Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Belediyemiz tarafından başlatılan gezi projesi ile anlamlı bir günde Anıtkabir’i ziyaret etme fırsatı bulduklarını ifade eden Gençlik Meclisi üyelerimiz, gençlerimizin her zaman yanında olan ve bu tür anlamlı gezilere katılmalarına destek veren Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim ettiler.

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin her zaman yanında olduğu belirten Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Eğitime ve öğrencilerimize göreve geldiğimiz günden bugüne her zaman destek oluyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimizin tarih bilincinin gelişmesi adına “Şehirleri Geziyorum, Tarihlerini Öğreniyorum” projemiz kapsamında öğrencilerimize anlamlı geziler düzenliyoruz. Bu kapsamda Gençlik Meclisimizin Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84.yıldönümünde Anıtkabir ziyaretine gitmeleri noktasında gerekli desteği sağladık. Gençler bizim geleceğimizdir. Gençlerimizin görmesi gereken iki yerden bir tanesi Anıtkabir bir tanesi ise Çanakkale’dir. İnşallah Gençlik Meclisimizi Çanakkale gezisine de göndereceğiz. Gençlerimize ince düşünceleri ve nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.