Dolar 32,5488
Euro 34,8520
Altın 2.427,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 26°C

GERİ DÖNÜŞÜM KÜTÜPHANESİ AFYONDA İLK OLARAK ŞEHİT SÜLEYMAN ŞAHİN İLKOKULUNDA AÇILDI

GERİ DÖNÜŞÜM KÜTÜPHANESİ AFYONDA İLK OLARAK ŞEHİT SÜLEYMAN ŞAHİN İLKOKULUNDA AÇILDI
7 Haziran 2022 16:27
A+
A-

GERİ DÖNÜŞÜM KÜTÜPHANESİ AFYONDA İLK OLARAK ŞEHİT SÜLEYMAN ŞAHİN İLKOKULUNDA AÇILDI

 

Kaymakamımız Selami Kapankaya Kaymakam Refiki Tolga Turan ile birlikte Şehit Süleyman Şahin İlkokulunda Geri Dönüşüm Kütüphanesinin açılışına katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulkerim Yıllık’ın da hazır bulunduğu programda Kaymakamımız Belediye Başkanı Nihat Sarı ile açılışı gerçekleştirdi ve hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Programda okul müdürü Bayram Yüksel’in açıklamalarının ardından söz alan Kaymakamımız;

“Yapılan bu tüm programlar çocuklarımıza çevre bilinci aşılamak içindir. Plastik, cam vb. çöpler bir yerde toplandığı zaman doğaya tekrar dönüştürülebiliyor. Okulumuzda geri dönüşüm kütüphane ile başlayan bu proje kendi enerjisini kendi üreten bir hale geldiği gibi artan enerji olursa dışarıya da satış olabilir. Türkiyede çok az sayıda okulda böyle imkan var, bu güzel bir gelişme. Başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere okul müdürüne ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Programa Kaymakamımız Selami Kapankaya, Kaymakam Refiki Tolga Turan, Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulkerim Yıllık, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.