Dolar 32,5987
Euro 34,8108
Altın 2.496,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Güçlü: Her Zaman Birlik ve Beraberlik İçinde Olacağız

Güçlü: Her Zaman Birlik ve Beraberlik İçinde Olacağız
19 Ekim 2021 20:11
A+
A-

Güçlü: Her Zaman Birlik ve Beraberlik İçinde Olacağız

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda da mahalle ve köy muhtarları Dinar Ziraat Odası tarafından organize edilen yemek programında buluştu.

Park ala toplantı ve seminer salonunda düzenlenen etkinlikte şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü, göreve geldiği günden bugüne her yıl geleneksek bir hale gelen organizasyona katılan tüm davetlilere teşekkür ettiğini ifade ederek şunları söyledi, “Devletin en sıcak eli olan, muhtarlarımız bizimle birlikte mahallelerimizin ve köylerimizin gelişimi noktasında ortaklık ederek kamu hizmetlerinin yerine getirmede önemli bir noktadadır. Muhtarlık fedakarlık gerektiren bir iştir. Buy duygu ve düşüncelerle gerek devletimizin gerekse milletimizin temsilcisi olarak önemli görevi ifa eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz “ dedi.

Başkan Güçlü’nün konuşmasından sonra ise Dinar Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Ziraat Odası Tarafından organize edilen yemeğe, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Tatarlı Belediye Başkanı Şuayup Çiçek,  İlçe Jandarma Komutanı Necip Kacar, Emniyet Müdürü Nihat Pulat, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, CHP İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan, MHP İlçe Başkan Vekili Adnan Güzeldal, İYİ Parti İlçe Başkanı Oktay Sayın, İGM üyesi Ahmet Çetin, Taşıyıcılar Koop. Başkanı Bayram Ceylan, İlçe Müftüsü Ramazan Avcı, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Karakuyu, Şoförler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz, SYDV Müdürü İrfan Yüksel, Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe, mahalle ve köy muhtarları katıldılar. İsmail Yılmaz-Dinar

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.