Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

-Halkın adamı, halkın vekili

-Halkın adamı, halkın vekili
8 Mayıs 2023 21:17
A+
A-

-Halkın adamı, halkın vekili

-İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun;

-“Kaçacak yerleri kalmadı sandığa gömülecekler”

-“Bu yüce milletin sağduyusuna güveniyorum”

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, Çay ilçesine bağlı İnli Köyü’nde düzenlenen Hıdırellez şenliklerinde katıldı. Olgun, ‘Halkın adamı, halkın vekili’ sloganlarıyla karşılandı.

İnli Köylüleri tarafından sevinç gösterileriyle karşılanan Hakan Şeref Olgun, ‘Bu toprakların çocuğu olmaktan, sizinle birlikte olmaktan gurur duyuyorum’ diye karşılık verdi.

 

HALKIN VEKİLİ NASIL OLUNUR GÖRECEKLER

 

AK Parti Milletvekillerinin halkın değil sarayın vekilleri olduklarını, bunun için de halkın içine çıkamaz durumda olduklarını ifade eden İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun; “Artık bittiler, tükendiler. Söyleyecekleri vaat edecekleri bir şey kalmadı. Tıkandılar, tükendiler. Halkın vekili olamayan, Sarayın vekilliğine soyunanlara bu milletimiz 14 Mayıs günü en iyi dersi vereceğinden eminim” dedi.

Seçimin ardından halktan kopmadan Milletvekilliği görevini sürdüreceğini belirten Hakan Şeref Olgun; “Halkın vekili nasıl olunurmuş bunlara göstereceğim” diye konuştu.

 

YALAN SİYASETİNE SARILDILAR

 

Çay ilçesinde Hıdırellez nedeniyle vatandaşlarla bir araya gelen Olgun, kendisine yapılan ikramları geri çevirmedi, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.

Vatandaşın derdinin geçim olduğunu ifade eden İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, AK Partililerin derdinin ise bu seçimde koltuk ve sarayı ellerinden kaptırmamak olduğunu söyledi.

AK Partililerin, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin babalarından kalan bir mal olduğu sandıklarını belirten Olgun; “Kaçışları yok. Kaçacak yerleri yok. Bir hafta sonra sandıkta kaybolup gidecekler. Onun için dertleri bu halk değil, bu millet değil. Onların dertleri, koltuğumu nasıl korurum, saraya nasıl yaranırım derdindeler. Ama bilmiyor; Öyle bir dip dalga geliyor ki bu millet onları da kendilerine getirecektir. Buna inanıyor ve bu yüce milletin sağduyusuna güveniyorum” diye konuştu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.