Dolar 32,5179
Euro 34,5717
Altın 2.491,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Hanımeli Pazarı Büyük İlgi Gördü

Hanımeli Pazarı Büyük İlgi Gördü
6 Ağustos 2019 19:21
A+
A-


Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde bulunan hanımeli pazarı faaliyetine başladı.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde vermiş olduğu sözlerden biri olan hanımeli pazarı faaliyetine başlaması ile birlikte büyük ilgi gördü. Her 15 günde bir pazar günleri Salı Pazar yerinde kurulan ve ev hanımlarının kendi ürettikleri el işleri, aksesuar, giyim, ev tekstili, takı, gıda, oyuncak gibi çeşitli ürünleri satışa sunuyor. Ev hanımlarının ekonomik hayata katılımlarını arttırmaya ve girişimciliklerini desteklemeye yönelik kurulan Hanımeli Pazarı kadınlara iş olanağı sağlamayı hedefliyor.
Belediye Başkanı Nihat Sarı, hanımeli pazarının daha da geliştirilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını ifade ederek şunları söyledi; “Belediyemize ait hanımeli pazarımızda ev hanımları gıda ürünleri başta olmak üzere kendi yapmış oldukları el işleri, aksesuar, giyim, ev tekstili, takı, , oyuncak gibi çeşitli ürünleri satışa sunuyor. Gerçekten bütün hanım esnaflarımız yaptıkları ve satışa sundukları ürünlerle çok güzel hizmet veriyorlar. Hanımlarımızın ekonomik hayata katılımlarını artırmak ve girişimciliklerini desteklemek amacıyla Hanımeli Pazarımıza tüm ev hanımlarımızı davet ediyoruz. Halkımızın desteği ile hanımeli pazarımızın daha da büyüyüp gelişeceğine inanıyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.