Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Haydarlı Belediye Başkanı Duygu Peker ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haydarlı Belediye Başkanı Duygu Peker ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
14 Temmuz 2019 21:50
A+
A-

Başkan Peker yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Bundan tam üç yıl önce 15 Temmuz 2016 günü, son yıllarda bölgenin parlayan yıldızı haline gelen, Dünya sahnesinde yerini alan Türkiye Cumhuriyetine, vatanımızın birliğine, bütünlüğüne, demokrasimize ve milli iradeye karşı hain FETÖ terör örgütü ve onun uzantıları tarafından  bir darbe girişimi yapıldı. Hain darbe girişimine karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanları dolduran, vatanı milleti için canını feda etmekten çekinmeyen bu büyük milletin evlatları, bu hainliğe, iç ve dış destekçilerine kurtuluş savaşı ruhu ile yine gereken cevabı vermiştir.

15 Temmuz darbe girişimi sıradan bir darbe girişimi olmayıp Türkiye’ye karşı yapılan bir işgal hareketidir. Bu işgal hareketi Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanları dolduran, kendisini tankın önüne atacak kadar vatanına milletine sevdalı olan kardeşlerimizin dik duruşu sonucu amacına ulaşamamıştır. Neticede bu ülke üzerinde hain planlara soyunanlar, milletin iradesi, dik duruşu karşısında kendi tuzaklarında boğulmuş, milletin iradesinin üstünde irade olmadığı, olamayacağı bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Bu büyük milletin evlatları; söz konusu vatan, bayrak, ezansa gerisinin teferruat olduğunu, böyle durumlarda hiçbir ayrım gözetilmeksizin nasıl bir araya gelindiğini bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Hülasa;

15 Temmuz demokrasinin zaferi, milletin büyük destanıdır.

15 Temmuz, tankın tüfeğin değil halkın zaferidir.

15 Temmuz halkın onurlu gecesidir.

15 Temmuz millet iradesinin vücut bulduğu gündür.

15 Temmuz bir milletin yiğitlik destanını yeniden yeniden yazdığı gecenin adıdır.

Hain darbe girişiminde şehadet şerbetini içen şehitlerimizi, gazilerimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Verdikleri mücadeleden dolayı daima rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize şifalar diliyoruz.

 Şair diyor ya;”Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.

Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.”

Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız…

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.