Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

“Her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz, her eli tutacağız”

“Her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz, her eli tutacağız”
16 Mart 2023 19:37
A+
A-

“Her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz, her eli tutacağız”

28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde adaylık başvurusunu yapan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. M. Kemal Demirkırkan, “Afyonkarahisarımızın her bir ferdiyle kucaklaşacağız. Her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz ve her eli tutacağız” dedi.

Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan, 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde adaylık başvurusunu yaptı.
AFYONKARAHİSARLILARIN SESİ OLACAĞIM
Adaylık başvurusunun ardından açıklamada bulunan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. Kemal Demirkırkan, “Çeşitli kademelerinde onurla görev yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi’nde bu kez sadece partililerimi değil, Afyonkarahisar halkını da temsil etmek amacıyla, milletvekili aday adaylığı için gerekli başvurumu yaptım. İçinde bulunduğumuz bu süreçte Afyonkarahisar’da Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partimizin ve Millet İttifakının en yüksek oyu alması için elimi taşın altına koyacağım.” diye konuştu.
MİLLET İTTİFAKI KAZANACAK HALKIMIZ HUZURA KAVUŞACAK
Seçim sonrası Türkiye’nin üzerindeki kara bulutların dağılacağını söyleyen Dr. Demirkırkan, “Afyonkarahisarımızın her bir ferdiyle kucaklaşacağız. Her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz ve her eli tutacağız. 14 Mayıs’ta yapılacak seçim sonrası milletimizin üzerindeki kara bulutların dağılacağından, gençlerimizin önünün açılıp, ufkunun aydınlanacağından, halkımızın huzura kavuşacağından hiç şüphem yok. Millet İttifakının kazanacağına, halkımızın sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşacağına yürekten inanıyorum. Bu süreçte en büyük katkıyı sunanlardan birisi olmak benim için büyük bir gurur vesilesi olacaktır.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.