Dolar 32,5296
Euro 34,7941
Altın 2.426,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

İGM Üyesi Orhan: Endişeyle İzliyoruz

İGM Üyesi Orhan: Endişeyle İzliyoruz
18 Ocak 2021 16:38
A+
A-

İGM Üyesi Orhan: Endişeyle İzliyoruz

İyi Parti Afyonkarahisar İl genel Meclisi üyesi Murat Orhan, ülke genelinde ekonomik sıkıntıların yaşandığını, ekonomiye dâhil tüm verileri büyük bir endişe ile izlediklerini söyledi.

Avrupa’da ki sosyal ve ekonomik şartların nasıl olduğunu, oradaki insanların bu zorlu pandemi döneminde nasıl yaşadıklarını da araştırdığını belirten Murat Orhan, şunları söyledi, “Avrupa’da yaşayan insanlara soruyorum. Sosyal ve ekonomik hayat standartlarının, üst düzey olmasını ne ile izah ediyorsunuz. Cevap aynen şu, Orada yaşayan insanlar kanundan korktuğu kadar, haşa Allahtan korkmazlar ama kanun ve kurallar herkese bir ve eşit işler. Hayatın bütün alanları ve katmanları için o kadar mükemmel bir sistem kurmuşlar ki, otomatik saat gibi şıkır şıkır işliyor. Ülkemize baktığımızda 19. yıldır tek başına iktidara nail olmuş bir hükümet, şuana kadar yapısal reformlarla birlikte birçok sorunlarımızı çözmüş olması gerekirken, suç ve suçlu doğuran gerekçelerle, iz kaybettirmeye devam ediyor. Önümüzdeki süreç içerisinde, ölü ay dediğimiz özellikle ocak, şubat, mart, nisan, mayıs ve hatta haziran ayı, insanlarımızın hayatını idame ettirebilecekleri gelir yoksunluğu, önlem alınması gereken en elzem sorunların öznesini oluşturuyor. Pandemiye bağlı ekonomik çarkların durması, gündelik hayatı felç ederken, icra makamı milletin beklentilerini küçük pansuman tedbirlerle geleceğe taşıyamaz, sorun büyük ve derindir. Maharet, fırtınalı denizde ne yaptığınız değil, gemiyi selametle karaya ulaştırabildiğinizdir” şeklinde konuştu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.