Dolar 32,3326
Euro 35,1252
Altın 2.303,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

İl Sağlık Müdürü Korkmaz Dinar’ı Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürü Korkmaz Dinar’ı Ziyaret Etti
11 Temmuz 2019 20:11
A+
A-

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Başmakçı ve Dinar’da sağlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Başmakçı Entegre Hastanesini ve Dinar 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezini (ASM) ziyaret eden Sağlık Müdürü Korkmaz, buralarda yönetici, hekim ve sağlık personeli ile görüşerek sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlere Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Deniz Fırat da eşlik etti.

Hastaneler Değerlendirilecek

Sağlık Müdürlüğü, ilimizde faaliyet gösteren sağlık kurum ve kuruluşlarını kapsayacak şekilde “Bebek Dostu Ön Değerlendirmelerini” yapıyor.

Bu değerlendirmeler kapsamında görevli personel tarafından AFSÜ Hastanesi; Çay, İscehisar, Dinar ve Sandıklı Devlet Hastaneleri; Çay, Dinar, Tatarlı, Haydarlı ve Sandıklı Aile Sağlığı Merkezleri ziyaret edilerek gerekli ön değerlendirmeler yapıldı.

Değerlendirmeler sonrasında gerekli prosedürler tamamlanarak ilgili kurum ve kuruluşlara “Bebek Dostu” unvanı verilecek.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.