Dolar 32,5938
Euro 34,7943
Altın 2.404,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C

İlçelerin Eğitim-Öğretim Durumları Değerlendirildi

İlçelerin Eğitim-Öğretim Durumları Değerlendirildi
19 Aralık 2019 18:44
A+
A-

Hocalar Şehit Kamil Tunç Çok Programlı Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN başkanlığında yapılan toplantıya Maarif Müfettişleri Koordinatörümüz Etem GÜRSU, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mevlüt ÇINAR, Şube Müdürümüz Hikmet TUNCER ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ile yapılan aylık toplantıda gündem maddeleri görüşülerek il merkezi ve ilçelerimizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri değerlendirildi. 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında yapılan çalışmalar gözden geçirildi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN; “Eğitim ?öğretimde aksaklıklara meydan vermeden daha iyi eğitim yapmanın yollarını aramalıyız. Biz öğrencilerimize güzel şartlar sunmalı onları geleceğe daha donanımlı hazırlamalıyız. Bunun için mesai kavramı gözetmeden çok çalışmalıyız. Çalışırken de sürekli ikna yolunu kullanmalıyız. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin muhabbet duyduğu yöneticiler olmalıyız. Hepinize başarılar diliyorum  ” dedi.

Toplantı sonrasında Hocalar Şehit Ahmet Sarıdaş Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonumuzu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okulumuzda kurulan Tarım ve Canlı Hayvan Atölyelerinde incelemelerde bulundu. Yetiştirilen sebzeleri inceleyerek hayvanları besleyen YALÇIN; “Pansiyon bünyesinde oluşturduğunuz atölyeler öğrencilerimizin organik sebze yetiştirme ve bakımı konusunda bilinçlenmelerini sağladığı gibi yaparak yaşayarak öğrenmelerine de katkı sağlıyor. Canlı hayvan atölyesi ise üretme yetiştirme becerisi sağladığı gibi çocuklarımızdaki hayvan sevgisini de pekiştiriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN’ın uygulama bahçesine ağaç dikmesiyle ziyaret sona erdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.