Dolar 32,5507
Euro 34,8733
Altın 2.427,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

İlçemize Geri Dönüşüm Kütüphanesini kazandıran okulumuzu tebrik ediyoruz

İlçemize Geri Dönüşüm Kütüphanesini kazandıran okulumuzu tebrik ediyoruz
7 Haziran 2022 17:14
A+
A-

İlçemize Geri Dönüşüm Kütüphanesini kazandıran okulumuzu tebrik ediyoruz
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dinar Şehit Süleyman Şahin İlkokuluna yapılan Geri Dönüşüm Kütüphanesinin açılış programına katıldı.
Kütüphane açılışı öncesinde okulun konferans salonunda Okul Müdürü Bayram Yüksel tarafından okula kazandırılan Geri Dönüşüm Kütüphanesi hakkında katılımcılara bilgi verildi.
Akabinde ise İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya ve Belediye Başkanımız Nihat Sarı bir konuşma gerçekleştirdiler.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı, konuşmasında; “5 Haziran Çevre Gününde İlçe Kaymakamımızın da katılımıyla çevre temizliği yaptık. Bizlerde belediye olarak geri dönüşüme örnek olacak en güzel projelerden bir tanesi olan Katı Atık Aktarma istasyonunu Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliğimizin desteğiyle ilçemize kazandırdık. Şuanda Çivril Yolu güzergâhında hizmet veren tesisimizde toplanan çöpler Afyonkarahisar’a giderek orada ayrıştırılıyor. Bugün burada yine geri dönüşüm ile ilgili güzel bir etkinlik yapılıyor. Bu etkinliğin maddi değerinden ziyade manevi değeri bizler için daha önemli çünkü çocuklarımızın geri dönüşümle ilgili düşünceleri ve yapabildiği çalışmaları görüyoruz. Etkinliğin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Konuşmaların tamamlanmasının ardından Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve beraberindeki heyetin katılımıyla Geri Dönüşüm Kütüphanesine geçilerek açılışı gerçekleştirildi.
Kütüphane içerisinde bulunan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanımız Nihat Sarı, kütüphanenin içerisine geri dönüşüm ile yapılan eşya ve malzemelerin bulunmasının çocuklarımız açısından faydalı olacağını ve belediye olarak her zaman destek gereken noktalarda gerekli yardımın yapılacağını ifade etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.