Dolar 32,5561
Euro 34,8438
Altın 2.432,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

İstiklal Marşımızın Kabulü Programı Yapıldı

İstiklal Marşımızın Kabulü Programı Yapıldı
12 Mart 2021 12:18
A+
A-

İstiklal Marşımızın Kabulü Programı Yapıldı

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri Dinar Menderes İlk Okulu ve Şakir Ünver İlk Okulunun ortaklaşa düzenlediği program dahilinde gerçekleştirildi.

Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans ve seminer salonunda yapılan etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştiren Menderes İlk Okulu Öğretmeni Mihriban Demirel, İstiklal Marşımızı Türk Milletine armağan eden milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle andıklarını ifade ederek şunları söyledi, “İstiklal Marşımız milletimizin ruhunu, tarihini ve ideallerini aksettiren ölmez bir şaheserdir. İstiklal Marşımızı sevmek, memleketimizi, ülkemize sahip çıkmaktır. Bağımsızlığımıza sahip çıkmaktır. İstiklal Marşımızı iyi anlamak için Akif’i yakından tanımak milli mücadele yıllarını iyi anlamaktır” dedi.

Yapılan konuşmanın akabinde ise video gösterimi, öğrencilerin günün anlam ve önemine binayen şiirlerini okuması ve bugüne özel düzenlenen öğrenci yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. / İsmail Yılmaz

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.