Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

İYİ Parti Dinar İlçe Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Dinar İlçe Kongresi Yapıldı
14 Mart 2020 15:45 | Son Güncellenme: 14 Mart 2020 19:09
A+
A-

İYİ Parti Dinar İlçe Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Dinar İlçe Başkanlığı 2’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı IYAŞ AVM Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Mevcut başkan Oktay Sayın’ın tek aday olarak girdiği kongrede delegeler oylarını seçim kurulu huzurunda kullandılar.

İYİ Parti Afyonkarahisar İGM Üyesi Alper Yağcı’nın divan başkanlığı yaptığı kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.

Açılış konuşması yapan İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Oktay Sayın, İyileştirilmiş parlamenter demokrasiye kavuşmuş Türkiye için İYİ Parti’yi Dinar’da her yeri dolaşarak anlatacaklarını söyledi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İGM Üyesi Murat Orhan ise kongrede yaptığı konuşmasında, ülke genelinde teşkilatlanarak üye sayısının artması gerektiğini, milleti yönetme sevdasının ise ete kemiğe büründürülmesi adına tarihi bir yürüyüşe çıktıklarını vurguladı.

Bir önceki dönem Dinar Belediye Başkanı, İyi Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Saffet Acar’da ülkemizin zor günlerden geçtiğini, Allah’ın izniyle zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacaklarını belirterek şunları söyledi, “İYİ günler yakında, İYİ günler gelecek. İYİ’ler gelecek. İYİ Parti olarak çok iyi durumdayız. İlçe kongrelerini bitiriyoruz. Daha sonra İl kongreleri yapılacak. İlçe teşkilatlarımız bugünden itibaren, üye kayıtlarını hızlandırmalı. Gençlere ve bayanlara önem vermeliyiz” dedi.

Geçtiğimiz dönem İYİ Parti’den Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Dr. Mahmut Koçak Dinar’a gelerek İYİ Parti kongresinde bir konuşma yaptı.

“Büyük bir mücadele içerisindeyiz” diyen Koçak şöyle konuştu, “Kongrelerimizin Dinar’a, Afyon’a ve ülkemize iyilikler getirmesini diliyorum. Genç yaşlarda siyasete başladım. Çöl ovasında, Donbay Ovasında, Dinar’ın her yerinde, belki servetler edinmedik ama, çok güzel dostluklar edindik. Sizlerin dostlukları inanın iktidar koltuklarından çok daha önemlidir” dedi.

Son olarak ise konuşmasını yapan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, Oktay Sayın’a ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Gerçekleşen kongreye, Dr. Mahmut Koçak, İyi Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Saffet Acar,İYİ Parti Afyon İl Başkanı Mehmet İnkaya,  İYİ Parti İGM Üyeleri Murat Orhan, Alper Yağcı, CHP İlçe Başkanı Ali Arıkan ve partililer katıldı.

Kongrenin sunuculuğunu ve modaretörlüğünü ise İYİ Parti Dinar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zübeyde Gültekin yaptı.

 Öncül Kazancı, Servet Öztürk, Zübeyde Gültekin, Fahrettin Uslu, Önder Sayın, Adem Bal, Sadık İpek, Hilmi Aksu, Ahmet Sezer, Hasan Karagöz, Şaban Can Akgün, Aydın Ceylan, Ömer Türk, Semih Otursun, Selahattin Moran, Mehmet Karataş, Orhan Kürkçü, Metin Zeybek, İbrahim Er, Mehmet Yeğenoğlu, Naim Duman, Hacer Emine Akpınar, Seydi M. Özdemir, Kamile Uysal, Ünal Akpınar, İbrahim Şimşek, Şerif Ağras, Ömer Gökmen, Recep Çetinkaya, Recep Çetinkaya, Mehmet Ali Arslan, Kamil Arslan, İbrahim Özkan, İsa Erol, Yaşar Sağlam, Bünyamin Adatepe, Abdullah Koyuncu, Orhan Çeliker, Feyzi Çoban, Ramazan Kayı, Veli Gülbeyaz, Ahmet Arıkan, Nihat Karaağaç, Tevfik Kılıçkaya

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.