Dolar 32,5652
Euro 34,8829
Altın 2.428,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 26°C

İYİ Parti İGM Üyesi Murat Orhan’ın 2020 Yatırım Bütçesi Değerlendirmesi

İYİ Parti İGM Üyesi Murat Orhan’ın 2020 Yatırım Bütçesi Değerlendirmesi
21 Kasım 2019 13:12
A+
A-

İYİ Parti İGM Üyesi Murat Orhan’ın 2020 Yatırım Bütçesi Değerlendirmesi

Afyonkarahisar İl genel Meclisi (İGM) toplantıları 20 gün süren değerlendirmeler sonucunda 2020 yılı yatırım bütçesi onaylandı.

Afyonkarahisar merkez ve ilçelerimizle birlikte köylerimizin 2020 yatırım programına alınması için İGM üyelerince verilen yüzlerce önerge, ihtisas komisyonlarının titiz değerlendirmeleri ile sonuca bağlandı. 170 Milyon TL bütçesi ile il özel idaresi, en iyi hizmeti verebilmek için Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz başkanlığında, İGM Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban, il genel sekreterimiz Sayın Murat Toy, İGM encümen müdürümüz Sayın Yusuf Çiğdem, daire amirlerimiz, ihtisas komisyonlarında görevli arkadaşlarımız ve il genel meclisi üyelerimizin katkılarıyla 2020 yatırım bütçesi oluşturularak onayladı.

İYİ Parti İl genel Meclisi Üyesi Murat Orhan 2020 yılı yatırım bütçesi ile ilgili bir değerlendirmede bulunarak şunları söyledi, 31 Mart seçimlerinden sonra milletimizin şahsıma yüklediği, sorumlu muhalefet anlayışı ile Dinar’ımıza bağlı mevcut köylerimizin sorunlarının tespitini yaparak 8 ay içerisinde, yaklaşık 80 önergemizi ihtisas komisyonlarında görüşülüp karara bağlanmak üzere havale ettik. Bunların birçoğu kayda değer görülmek suretiyle hizmet noktasında karara bağlanarak uygulandı. Bir kısmı köylere hizmet götürme birliğine havale edilmek suretiyle Sayın Kaymakamımız Selami Kapankaya başkanlığında ilgili komisyon tarafından çözüme kavuşturulmaya çalışıldı. Bir kısmı mevcut ekonomik şartlar göz önüne alınarak, ileriki senelere tehir edildi. Bir kısmı da 2020 yatırım programına alındı. Bundan sonraki meclis çalışmalarımızda Dinarımıza bağlı köy muhtarlarımızla daha sıkı bir diyalog halinde olarak hizmet akışına daha üst düzey katkı sağlayabilmek ana hedefimiz olacaktır. İsmimizle müsemma, iyiler olarak hizmet etmek, yaşam felsefemiz olmaya devam edecektir. Bu bağlamda Dinar’ımız için verdiğimiz önergelerimizin 2020 yatırımına alınanları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yol Yapımı Olarak:

Pınarlı-Çamlıköy-Körpeli köy yolu 11 KM

Tekin-Pınarlı-Yeşilçat-Aydoğmuş 7 KM yol yapımı.

Stabilize yol olarak ise Yapağılı Cerit Yaylası köyü yolu yapılacaktır.

Menfez Yapımı:

Cerit yaylası Kızıllı köyü yeni yol menfez yapımı

İçme Suyu Programında İse:

Tekin köyüne 2700 Metre içme suyu borularının yenilenmesi,

Avdan köyünde biriktirme deposu ve terfi hattı yapım işi

İçme suyu sondajı olarak ise Yüksel Köyü içme suyu sondajı yapılacaktır.

Fosseptik Kanalizasyon İşlerinde ise:

Yine Tekin köyüne kanalizasyon hattı döşenecektir.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.