Dolar 32,5082
Euro 34,5613
Altın 2.493,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

İYİ PARTİ’DEN DİNAR ESNAFINA TÜRK BAYRAĞI

İYİ PARTİ’DEN DİNAR ESNAFINA TÜRK BAYRAĞI
29 Mart 2021 18:11 | Son Güncellenme: 29 Mart 2021 18:15
A+
A-

İYİ PARTİ’DEN DİNAR ESNAFINA TÜRK BAYRAĞI

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 1 Mart 2021 tarihinde başlatılan Türk bayrağı dağıtma kampanyası Dinar ilçesi ile devam etti.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Eski Dinar Belediye Başkanı Dinarlı İş Adamı Saffet Acar ile birlikte Dinar’da bütün esnaflara Türk bayrağı dağıttı.

İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Oktay Sayın ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı bayrak dağıtma programında İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener’in selamı esnaflara iletilerek Türk bayrakları hediye olarak verildi.

Esnafların dert ve sorunlarını da dinleyen İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu dağıtım öncesi gazetecilere açıklama yaptı. Bütün İYİ parti teşkilatlarının tek hedefinin genel başkan Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu ifade eden Mısırlıoğlu şöyle konuştu, “Bu gün Dinar’da esnaflarımıza Türk Bayrağı dağıtacağız. 1 Mart tarihinden itibaren Türk Bayrağı dağıtma kampanyamıza Dinar’dan devam ediyoruz. Bayrağımızı dağıttığımız hemşerilerimize gittiğimizde genel başkanımızın selamını iletiyoruz. Hazırlamış olduğumuz Türk Bayrağımızı esnafımıza takdim ediyoruz. İşlerinin nasıl olduğuyla alakalı konuşuyoruz, işlerinin nasıl olduğunu soruyoruz. Esnaflarımız bizleri büyük bir tebessümle karşılıyorlar. Esnaflarımız hediyemizi canı gönülden alıp iş yerine asıyor. Milletimizin en büyük sıkıntısı şu dönemde birlik ve beraberliğimize en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına, 83 milyonun ortak paydası olan Türk Bayrağıyla gitmemiş herhangi bir siyasi partiye de eleştiri de bulunmamamız da esnafımız tarafından takdirler karşılanıyor. İYİ parti ülkemiz genelinde esnaf ziyaretlerini çeşitli nedenlerle sürdürüyor. Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak 30 bin Türk Bayrağı dağıtmak üzere yola çıktık. Bugün 16’ıncı ilçemiz Dinar’a dağıtıyoruz. Bundan sonra iki ilçemiz kaldı. İkinci etapta da sanayi sitesi ve kasaba esnaflarını ziyaret edeceğiz. 3’üncü etapta ise her ilçeye bağlı köyleri ziyaret edeceğiz. Buradan bütün hemşerilerime sağlıklı günler diliyorum. İnşallah en kısa zamanda pandemiyi atlatırız. Güzel günleri inşallah hep birlikte kucaklarız. Birlik ve beraberliğimiz bozulmadan Türk Milleti’ni yakın zamanda içeride ki ve dışarıdaki hainlerden, ekonomik buhrandan kurtaracak istikrarlı günlere hep birlikte inşallah geliriz.  Bizim teşkilatlarımızın hedefinde Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak, mecliste de İYİ’lerin iktidarıyla vatandaşlarımızı buluşturmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

/İSMAİL YILMAZ

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.