Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

KAYMAKAM DURU YÜKSEK OKULDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

KAYMAKAM DURU YÜKSEK OKULDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
11 Ekim 2022 16:55
A+
A-

KAYMAKAM DURU YÜKSEK OKULDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Kaymakamımız Kemal Duru Belediye Başkanı Nihat Sarı ve İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Ender Baykut ve öğretim üyeleri hazır bulundu.

Akabinde Yüksek Okul konferans salonunda tanışma toplantısında öğrencilerle bir araya gelen heyet öğrencilerle sohbet ederek isteklerini dinledi.

Kaymakamımız öğrencilere hitaben konuşmasında “

Her zaman gençlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bizlerin burdaki görevi sizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlamaktır. Sizler bizleri geçmelisiniz ki Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz daha da büyük olsun. Sizlerin fikirlerinize, çalışmalarına ihtiyacımız var. Yaşadığınız sorunları, engelleri ortadan kaldırmak bizim görevimiz” ifadelerine yer verdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.