Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

KAYMAKAMIMIZ SAYIN SELAMİ KAPANKAYA’NIN VEDA MESAJI

KAYMAKAMIMIZ SAYIN SELAMİ KAPANKAYA’NIN VEDA MESAJI
31 Ağustos 2022 00:06
A+
A-

KAYMAKAMIMIZ SAYIN SELAMİ KAPANKAYA’NIN VEDA MESAJI

Değerli Dinarli hemşerilerim ve Çalışma arkadaşlarım;Bugün 31.08.2022 itibariyle Dinar Kaymakamlığı görevimden ayrılmış olacağım. Değerli çalışma arkadaşlarım 4 yıldır beraber çalıştığımız süre içerisinde kanun ve mevzuatta verilen görevler yanısıra ilçemize kalıcı eserler bırakmak suretiyle de halkımıza samimiyetle ve özveriyle hizmet etmeye hep birlikte gayret ettik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve onların devlet dairesindeki işlerinin görülmesi asli işimiz olmakla beraber eğitimde, sağlıkta, sosyal, kültürel, sportif, ilçe tanıtımında ve birçok alanda ilçemizin gelişimi için pekçok çalışma yapılmış ve güzel sonuçlar alınmıştır.

Görevim sırasında gerek çalışma arkadaşlarıma gerekse halkımıza ve kurum ve kuruluşlara karşı tarafsız ,adil ve hakkaniyetli bir şekilde davranmaya çalıştım. Belki daha önemlisi halkımız,kurum kuruluşlar ve kamu personelimizle saygı ve sevgi çerçevesinde huzurlu bir çalışma ortamı yakalanmış ve bu ilçemizin genel havasına da hakim olmuştur.

Elbette Dinar’dan ve burada edindiğimiz değerli dostlarımızdan ayrılmak kolay değil, ancak her görevin her sürecin bir sonu var.Kendim ve ailem adına Dinar’dan güzel duygularla, anılarla ve tayinimden sonra aldığım intibalara dayanarak hoş bir sâdâ bıraktığımı düşünerek ayrılıyorum.

Halkımıza,vatandaşlarımıza saygı, sevgi ve şükranlarımı sunarım .

Değerli Dinar’lı hemşerilerim ve çalışma arkadaşlarım artık bu noktadan sonra görevden dolayı değil gönülden bir Dinarlı olduğumu büyük bir onur duyarak söylemek istiyorum. Görevim sırasında bana destek olan katkı veren yapılan çalışmalarda katkı veren herkese,kurum ve kuruluşlara da teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Allahaısmarladık der, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Selami KAPANKAYA Dinar Kaymakamı

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.