Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

KESİNTİSİZ ELEKTRİK ENERJİSİ SAĞLANMASINI HEDEFLİYORUZ

KESİNTİSİZ ELEKTRİK ENERJİSİ SAĞLANMASINI HEDEFLİYORUZ
6 Ağustos 2019 19:23 | Son Güncellenme: 6 Ağustos 2019 19:41
A+
A-


Dinar Belediye Başkanlığı ve Osman Gazi Elektrik Dağıtım A.Ş. iş birliği ile imzalanan protokol çerçevesinde ilçemizde bulunan elektrik telleri yer altına alınıyor. 
İlçenin önemli cadde ve mahallelerindeki elektrik tellerinin yer altına alınarak kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi sağlanması hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Nihat Sarı yaptığı açılamasında, “İlçemizde bulunan elektrik direklerinde bulunan kablolar yer altına alınmaya başladı. Özellikle ilçemiz cadde ve sokaklarının görsel açıdan modernize etmek için sürdürdüğümüz alt yapı çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. İlçemizde kesintisiz elektrik enerjisi sağlanma amacıyla Osman Gazi Elektrik Dağıtım A.Ş. ile yaptığımız protokol gereği elektrik tellerini yer altına alıyoruz. Elektrik tellerinin yer altına alınması ile birlikte yeni modern aydınlatma armatürleri yerleştirilerek daha güzel daha modern bir aydınlatma sistemine kavuşacağız. Altyapı çalışmalarının ardından ise kaldırım ve yollarda sıcak asfalt ve kilitli parke döşeme çalışmalarına başlayacağız.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.