Dolar 32,5153
Euro 34,8139
Altın 2.426,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Korubaşı Mahallemizde güzel hizmetlere imza attık 

Korubaşı Mahallemizde güzel hizmetlere imza attık 
18 Kasım 2022 17:35
A+
A-

Korubaşı Mahallemizde güzel hizmetlere imza attık

İlçemiz Korubaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Yörük ve mahalle sakinleri, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya mahallelerine yapılan hizmetler dolayısıyla teşekkür ettiler.

Korubaşı mahallesinde yaptığımız çalışmalar kapsamında; sıcak asfalt serimi başta olmak üzere alt yapı, çevre düzenlemeleri vb. hizmetler dolayısıyla teşekkür eden Muhtar Yörük ve mahalle sakinleri yağış dolayısıyla bozulma olan yollar için ise parke taşı döşenmesi talebinde bulundu.

İlçemizin her bir noktasında büyük bir özveriyle çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçemizde ulaşımdan alt yapıya kadar her alanda ihtiyaç duyulan çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanı sıra ilçemizde birçok projemizi tamamlamanın gururunu yaşarken, devam eden projelerimizi de en kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz. İlçemizde bulunan 28 mahallemiz de mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini imkanlarımız dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Korubaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Yörük’e ve mahalle sakinlerine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.