Dolar 32,5988
Euro 34,7628
Altın 2.496,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvamızda Yarı Final İçin Kuralar çekildi

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvamızda Yarı Final İçin Kuralar çekildi
17 Ağustos 2022 19:01
A+
A-

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvamızda Yarı Final İçin Kuralar çekildi

 

30 Ağustos Zafer Haftası Etkinlikleri kapsamında; belediyemiz tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Dinar Belediyesi 2.Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında yarı final müsabakalarına hak kazanan 4 takımın temsilcisinin katılımıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı başkanlığında kuralar çekildi.

 

10 Takımın katıldığı ve lig usulü oynanan turnuvada 9. Hafta maçlarının tamamlanması ile birlikte en yüksek puanı alan 4 takım sırasıyla; 27 puan ile Dinar Belediyesi, 22 puan ile Dinar Milli Eğitim Müdürlüğü, 22 Puan ile Dinar Devlet Hastanesi ve 21 puan ile Dinar Ceza Evi oldu.

 

Çekilen kura sonucunda; 18 Ağustos Perşembe günü saat 19:00’da Dinar Belediyesi ile Dinar Ceza Evi müsabakası oynanacak. Akabinde ise saat 20:00’de Dinar Devlet Hastanesi ile Dinar Milli Eğitim Müdürlüğü müsabakası gerçekleşecek.

 

Maçların sonucunda mağlup olan takımlar 21 Ağustos Pazartesi günü saat 19:00’da 3.lük maçına çıkarken galip gelen takımlar ise şampiyonluk mücadelesi için saat 20:00’de final maçına çıkacak.

 

Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, yarı finale kalan takımlarımıza maçlarında başarılar diledi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.