Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Mezbahanemiz Dinar’ımıza Hayırlı Olsun

Mezbahanemiz Dinar’ımıza Hayırlı Olsun
12 Eylül 2019 18:43
A+
A-

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı mezbahane revizyon çalışmaları tamamlandı.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan ve Dinar’ımızın kanayan yarası olan mezbahanenin revizyon çalışmaları, ihalesi yapılan makine ve teçhizatlarda büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimi yapılarak test aşaması tamamlanmıştır. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden gelecek olan heyetin ruhsatlandırması sonucu mezbahanemiz halkımızın hizmetine sunulacaktır.  

Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Yıldız ve Veli Özcan ile birlikte test aşamalarına katılan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimizde kapalı olan mezbahanın yeniden faaliyete geçmesi ile ilgili gereken iş ve işlemler için İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görüşmelerde bulunduk. Yapılan görüşmelerin ardından ilçemize gelen İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin verdiği rapor neticesinde ihalesini yaptığımız makine ve teçhizat ekipmanlarının kurulumu tamamlandı. Bugün makine ve teçhizatların test aşamasını tamamladık.  Bugünde ilkel şartlarda yapılan hayvan kesimini, daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda olması için ilçemize kazandırdığımız modern teknolojik bir kesimhanenin revizyon işlemlerini tamamladık. Artık bölgemizin malum hayvancılık üzerine bir yapısı var. Bu kapsamda artık kesimlerimizi daha sağlıklı hijyenik bir ortamda gerçekleşecek. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün vereceği ruhsat sonrasında mezbahanemizi halkımızın hizmetine açacağız. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.