Dolar 32,5440
Euro 34,8523
Altın 2.432,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

MHP eski Belediye Başkanı Güneş Zengin olmak üzere 40 yeni üye İYİ Partiye katıldı

MHP eski Belediye Başkanı Güneş Zengin olmak üzere 40 yeni üye İYİ Partiye katıldı
28 Kasım 2020 10:20
A+
A-


İYİ Parti Dazkırı İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen üye kayıt ve rozet takma programında, içlerinde MHP eski Belediye Başkanı Güneş Zengin olmak üzere 40 yeni üye İYİ Partiye katıldı.


Dazkırı İYİ Parti İlçe Başkanı Metin Özbay’ın yaptığı çalışmalar sonrası, Dazkırı İlçesinde Belediye Başkanlığı yapmış Güneş Zengin ve birçok İGM ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan 40 kişi yapılan törenle İYİ Partiye üye oldu. Programa İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, GİK Üyesi ve eski Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Genel Merkez Disiplin kurulu üyesi Öncül Kazancı ve Sandıklı, Dinar, Evciler, Başmakçı’dan çok sayıda misafir katıldı.

Törende konuşma yapan İYİ Parti Dazkırı İlçe Başkanı Metin Özbay, halkımız üzerindeki ölü toprağını atarak silkelenmeye başladı. Daha önce korkudan dolayı üye olamayan vatandaşlarımız, şimdi üye olmak için geliyorlar. Her geçen gün sayımız artıyor. Hedefimiz yılbaşına kadar yeni kayıt olan üye sayımızı 100’e çıkartmak olacak dedi.


“Arınç’ın yaptığı suçtur”


Dazkırı İlçesinde İYİ Partiye katılan 40 yeni üyeye rozet takma töreninde konuşan İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, bir tv programında Bülent Arınç’ın yaptığı açıklama suçtur dedi. Mısırlıoğlu açıklamasında, “Bülent Arınç’ın bir yandaş kanalda, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tahliye olması yönünde yaptığı açıklama bizleri üzmüştür. Arınç kendini mahkeme yerine koyup tahliye olması yönünde görüş belirtiyor. Arınç’ın yaptığı suçtur. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare kurulu üyesi olan Bülent Arınç’ın bu açıklamaları mahkemelere serbest bırakın talimatı mı oluyor. Böyle bir açıklamayı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener yapsa suç olup mahkemeler işe başlayacaktı” dedi. 


Konuşmaların ardından yapılan törenle 40 yeni üyeye rozetleri takılarak program sona erdi. DinarHalkHaber

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.