Dolar 32,5893
Euro 34,7427
Altın 2.497,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

MHP Milletvekili Taytak Belediyeleri Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Taytak Belediyeleri Ziyaret Etti
19 Ocak 2021 18:27
A+
A-

MHP Milletvekili Taytak Belediyeleri Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ahmetpaşa, Sinanpaşa, Kırka, Serban ve Kızılören belediyelerini ziyaret etti. Milletvekili Taytak, Belediye başkanlarının Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik ruhunu ortaya koyarak hizmet ettiklerini söyledi.

Ziyaretlere MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Başkan Yardımcıları Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı katıldı. Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet ilk olarak Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan’ı ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yakan, şimdiye kadar belediyeye vermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür etti.  Başkan Yakan, “Seçim öncesi vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözlerin büyük bir kısmını yerine getirdik. Bu sözlerin yerine gelmesinde Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın ve il teşkilatımızın büyük desteği oldu. Ben buradan kasaba halkım adına kendilerine teşekkür ediyorum.  2021 yılı içerisinde hayata geçirmeyi düşündüğümüz önemli projelerimizde var. Yine projeler için Milletvekilimizden destek istiyoruz” dedi. Milletvekili Taytak Sinanpaşa Kaymakamı Kübra Demirer ve Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ı ziyaret ederek Sinanpaşa için ne yapılması gerekiyorsa Cumhur İttifakı ruhu ile ellerinden gelen gerekli desteği vereceklerini söyledi.

“Ankara’dan heybemiz dolu döndük”

Milletvekili Taytak daha sonra Kırka Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Bekir Uykan’ı ziyaret etti.  Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Taytak’a ve il yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Bekir Uykan, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Uykan, “MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile Kırka’ya hizmet ediyoruz. Belediyenin asli görevleri dışında sosyal projelere de ağırlık vererek vatandaşlarımız ile iç içe oluyoruz. Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleri ile kasabamıza önemli hizmetler yaptık yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.  Milletvekili Taytak’ın diğer durağı ise Serban Belediyesi oldu. Serban Belediye Başkanı Vedat Köse, “Kasabamızın ihtiyaç ve taleplerini her fırsatta Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ilettik. Sağolsun bizi Ankara’dan hiçbir zaman eli boş göndermedi. Araç ve ekipman konusunda önemli destekler aldık. Son olarakta Güneş Enerji Sistemimizin yapımına başladık. Desteklerinden dolayı kasaba halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Taytak Kızılören Belediyesini ziyaret etti

Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet daha sonra Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol’u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erol,  Milletvekili Taytak’ı Kızılören Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek Kızılören için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Erol, projelerinin Ankara’da takibi ve desteklenmesi noktasında Milletvekili Taytak ile her zaman iletişim halinde olduklarını kaydederek, “İlçemize yatırım ve hizmet yolunda kapısını çaldığımızda bizim için elinden geleni yapıyor. Sayın vekilimize hizmetlerimize destekleri ve ilçemize kazandırdıkları için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

“Seçim öncesi sözlerin büyük bir kısmı yerine gelmiş”

Ziyaretleri değerlendiren Milletvekili Taytak, “Ankara’daki bürokrasi ziyaretlerimize ara vererek Afyonkarahisar’da Ahmetpaşa, Kırka, Serban ve Kızılören belediyelerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde gördükki belediye başkanlarımız kendi bölgelerinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Belediye başkanlarımız Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik ruhunu ortaya koyarak hizmet ediyorlar. İl teşkilatımızda il bazında olacak hizmetlere koşturuyorlar. Bizde Ankara’da bakanlık ve bürokrasi ziyaretlerinde bulunarak Cumhur İttifakı ruhuyla belediyelerimizin talep ve isteklerini imkanlar dahilinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Belediye Başkanlarımızın seçim öncesi vatandaşlarımıza vermiş olduğu sözlerin büyük bir kısmını yerine getirdiklerini görüyoruz. Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.