Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Millet Bahçesi Projemiz için ilk adım atılıyor

Millet Bahçesi Projemiz için ilk adım atılıyor
10 Eylül 2021 14:39
A+
A-

Millet Bahçesi Projemiz için ilk adım atılıyor
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan Millet Bahçesi projesi Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın girişimleri ve Milletvekilimiz Ali Özkaya’nın destekleri ile ilçemize kazandırılacak.
Geçtiğimiz aylarda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ilimizi ziyaretleri kapsamında ilçemize vermiş olduğu Millet Bahçesi sözü üzerine Belediyemiz vakit kaybetmeden Millet Bahçesi projesi için çalışmalarına başladı.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın Proje ekibi ile görüşmesinin ardından İmar Müdürü Yusuf Narin ve İmar Müdürlüğü personelleri proje ekibi birlikte Millet Bahçesi ve Kıraathanesinin yapılacağı Düden mevkiine giderek yerinde incelemelerde bulundu.
Düden mevkiine yapılacak olan Millet Bahçesi ve Kıraathanesi projesi aynı zamanda Menderes Nehri projemiz ile de birleşerek İlçemize kazandırılmış olacak.
İlçemizde göreve geldiği günden itibaren seçim beyannamesinde yer alan projeleri birer birer hayata geçirdiğini ifade eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçemiz her geçen gün modern ve yaşanabilir bir ilçe olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. İnşallah seçim beyannamemizde yer alan Millet Bahçesi projemiz için Proje ekibi ile görüşmemizi gerçekleştirdik. Düden mevkisine kazandıracak olduğumuz Millet Bahçesi projemizi hazırlayarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza sunacağız. Projemizin ilçemize kazandırılması için desteklerini bizden esirgemene Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum başta olmak üzere Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.