Dolar 32,5641
Euro 34,7152
Altın 2.488,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Milletvekili Ali Özkaya Halk Günü Toplantısı Gerçekleştirdi

Milletvekili Ali Özkaya Halk Günü Toplantısı Gerçekleştirdi
27 Temmuz 2019 12:20 | Son Güncellenme: 27 Temmuz 2019 13:56
A+
A-

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatında “Halk Günü” Toplantısı gerçekleştirdi.

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Vekili Seydi Bir, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Neşe Taşpınar, Kadın Kolları Başkanı Gül Çağlı, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Gölcük ve partililer tarafından karşılanan vekil Özkaya burada Dinar için yapılacak olan işleri anlattı.

Kredili Yurtlar Kurumunun tekrar açılmasının vatana millete hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Özkaya yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Öğrenci azlığından dolayı kapanan KYK yurdumuzun resmi olarak açılış yazısı geldi. 4 yıllık okulumuz ile birlikte 2019-2020 öğrenim sezonunda öğrencilerimize hizmet vermeye başlayacaktır. Diğer bir taraftan ise Suçıkan Park tesislerine yapılması planlanan millet bahçesi işimiz var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile görüştük. İnşallah bu proje uygulanacak. Yeni yapılan TOKİ evleri ise Ekim sonu ya da yılbaşında teslim edilmesi bekleniyor. Teslim süresinin uzaması zeminin sert, kayalık oluşu firmayı uğraştırdı. Yine TOKİ bölgesine Sağlık ocağı ve spor toto teşkilatıyla kapalı halı saha türünde bir tesis kurulacak. Dinar’da artık meyveciliği geliştirmemiz lazım. Sultandağındaki firmalar aracılığıyla meyve fidanları vatandaşlarımıza dağıtılabilir. Alım garantili meyvecilik yaptırılabilir. Patates için soğuk hava deposu için ise yatırımcılarımızı OSB’ye bekliyoruz. OSB’den yer temini yapabiliriz. Bu konuyla alakalı kırsal kalkınmadan destekler mevcuttur” dedi.

Milletvekili Ali Özkaya yaptığı konuşmasının ardından vatandaşların soru, görüş ve önerilerini dinledi. İsmail Yılmaz Halk Haber

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.