Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Milletvekili Özkaya Dinar’da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi

Milletvekili Özkaya Dinar’da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi
13 Ocak 2021 17:42
A+
A-

Milletvekili Özkaya Dinar’da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya memleketi Dinar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk önce Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatını ziyaret eden Özkaya burada Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve vatandaşlarla görüştü.

Vatandaşlarla yapılan toplantıda ilçeye yapılan, devam eden ve yapılacak olan yatırımları ve çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye lehine dört tane yerin kamulaştırıldığını, Dinar Belediyesine 2’si hibe olmak üzere tam 9 tane ar aç kazandırıldığını söyledi. Çöl Ovasına yapılması planlanan ana yol ile alakalı olarak da fikir beyan eden Başkan Sarı, Çöl Ovasında sadece Alparslan ve Tatarlı kasabasında ana yolun köyün ortasından geçtiğini, yol genişletme çalışmalarında ise tarım alanlarının istimlak edilmesi yerine belirli sayıda olan evlerin yıkılarak yolun o şekilde genişletilmesinin çok daha faydalı olacağını belirtti. Başkan Sarı’nın bu düşüncesiyle birlikte tarım arazilerinin istimlak edilmesine gerek kalmayacağı ortaya çıktı. Başkan Sarı konuşmasında son olarak ise Suçıkan Park tesislerinde bulunan binanın yeniden otel olarak çevrileceğini, Salı pazarındaki çalışmaları ise bitirerek halkın hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Milletvekili Özkaya ise, toplantıda yaptığı konuşmasında, devletten gelen kaynakların doğru harcanması gerektiğini, akıllı çalışan her insana paranın ve kaynağın olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın güzel çalışmalar içinde olduğunu da kaydeden Özkaya, ilçenin Şehirleşme yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Burada yapılan toplantının ardından Milletvekili Özkaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, İGM Üyeleri Bilal Demiröz, Ahmet Çetin, Kasaba belediye başkanları Şuayyup Çiçek, Duygu Peker ve vatandaşlar ilçede yapımı devam eden yatırımları gezdiler.

Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya’nın da ziyaret edildiği programda, hükümetimizin ilçemize yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi alarak istişarede bulundu. Özellikle İl kültür müdürümüz ve kazı başkan yardımcısı Mustafa bilgin in sunumuyla ilçemizde kazısı devam eden Apemia antik kent kazı ve çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı.

Özel İdaremiz tarafından tadilatı yapılan İl Özel İdare Bakım Atölyesi, yeni gelen iş makinaları ile bölgemizde bulunan bütün ilçelerimize hızlı bir şekilde hizmet verme olanağı sağlayacak. Tesisi Yetkililerimiz ile ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Geçtiğimiz günlerde hizmete alınan Dinar Çivril bölünmüş yolu ve Saz ovasını sulayacak suni gölet ve etrafına yapacağımız mesire yeri alanlarını DSİ Bölge Müdürümüz Rahmi Şahin ve İlçe Yöneticilerimiz ile beraber yerinde inceleyerek istişarelerde bulunuldu.

Dinar İlçemizde yapımı devam eden Dinar Kültür Evi, İlçe Kütüphanesi ve ayrıca Kadın Kültür Evi inşaatlarında Dinar Kaymakamı, Belediye Başkanı ile birlikte incelemelerde bulunuldu. >> İsmail Yılmaz

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.