Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

MİLLETVEKİLİ ÖZKAYA SORDU; EVLATLARIMIZ NASIL BU HALE GELDİ?

MİLLETVEKİLİ ÖZKAYA SORDU; EVLATLARIMIZ NASIL BU HALE GELDİ?
8 Haziran 2022 23:39
A+
A-

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, “Antalya Serik’teki bir lisede öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’e yaptığı saygısızlık” olayı ile ilgili “bir Millet’in evlatlarının bu hale nasıl geldiğini de çok acı olarak düşünelim” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Antalya Serik’teki bir lisede öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’e yaptığı saygısızlık” olayı ile bir bir paylaşımda bulunarak, “bir Millet’in evlatlarının bu hale nasıl geldiğini de çok acı olarak düşünelim” dedi.

 

 

 

Özkaya, paylaşımında “Antalya Serik’te Kuran-ı Kerim’e saygısızlık yapan gençleri kınayalım ve gerekli cezai müeyyideyi uygulayalım. Ancak, Kuran’a en fazla saygı, hürmet gösteren ve onu göbek hizasının altına indirmeyen bir Millet’in evlatlarının bu hale nasıl geldiğini de çok acı olarak düşünelim” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Özkaya’ya destek mesajlarının yanı sıra bu olayın sorumlusunun AK Parti iktidarı olduğunu ifade eden yorumlar da yer aldı.

 

 

 

Özkaya’nın paylaşımına yapılan yorumların bazıları şöyle;

 

 

 

* Eğitim sistemi baştan aşağı değişmeli eğitim sistemi bir gence gusül abdesti almayı dine saygıyı kutsallara saygıyı öğretemiyorsa Yazıklar olsun.

 

 

 

* Ali beyim okulun müdürü milli eğitim müdürü öğretmen hatta kaymakam NEREDELER

 

 

 

 

 

* Maalesef şuursuz gençlik gençlere değil onları yetiştiren lere Allah şuur versin

 

 

 

 

 

* AK parti 2002 ruhunda değil malumunuz, gerçek güzel insanlar hep dışlanıyor, bunun için Kur’an-ı azimüşanı tekmeleyenler bu dönemde yetişti. Yalansa cevap verin lütfen.

 

 

 

 

 

* Sayın vekilim biz sizleri başımıza vekil tayin ettik. Bu şuursuzlara gereken kanunu ve cezayı vermezseniz huzuru mahşer de önce Rabbim sizlere soracak onun için sizler bizden çok gayret etmelisiniz Dün hadsizler imam hatip okulumuz da dansöz oynattılar bugün kur’ anı kerimi mize saygısızlık yapıyorlar onun için en kısa sürede hakettikleri cezayı vermelisiniz.

 

 

 

 

 

* Avukat milletvekilleri ne güne duruyor hâlâ. Öyle kınamak yetmiyor sayın milletvekili ! Onarlı yirmişerli gruplar halinde hemen dava açsalar ya! Neyi ve kimi bekliyorsunuz söyler misiniz?

 

 

 

 

 

* Gereğini siz yapacaksınız Sayın vekilim, okul arkadaşım, Cezasız kalmasın

 

 

 

 

 

* Amerika’nın 1949 Yılında dayattığı, 73 Yıldır Bu Milletin Evlatlarına Zulm Edilen Fulbright

 

Gayrı Milli Eğitim Müfredatı Değişmedikçe Bu Olaylara Benzer Olaylar Görmeye Devam Edeceğiz! Sn. Vekilim bir an önce gerçek manada Din ve Ahlak aşılanmalı.

 

 

 

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.