Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Milletvekili Özkaya’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Milletvekili Özkaya’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
10 Ocak 2021 13:04
A+
A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı ;

Demokrasilerin vazgeçilmez bir bileşeni olan ve dördüncü kuvvet olarak demokrasi temelinde yer bulan basın kuruluşları ve çalışanları, bugün ülkemiz ve dünya için çok önemli bir görev ifa etmektedirler.
Ülkemizde yapılan hayırlı hizmetlerin, yapmış olduğumuz çalışmaların kamuoyuna bildirilmesinde önemli bir görevi ifa eden gazetecilerimizin önemi, sosyal medya ve diğer platformların artması, bilgi kirliliğinin çoğalması nedeniyle daha da artmıştır. Ülkemizde her zaman olduğundan daha fazla doğru ve ilkeli habercilik anlayışı ile hareket eden basın mensuplarına ihtiyaç duyulmaktadır.
Ak Parti olarak iktidarlarımız boyunca, gazetecilere ayrıcalıklar ve yasal haklarında önemli iyileştirmeler yaptığımız gibi, özellikle yerel gazetelerin ayakta kalabilmeleri maksadıyla büyük adımlar attık. Basın mensuplarımızın istifadesi için TOKİ işbirliği ile ilimizde konut üretimi gerçekleştirdik.

Kamu adına çalışarak, kamuoyunu doğru ve objektif olarak bilgilendirmek gayesi ile hareket eden, ilkeli ve dürüst tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.