Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Milletvekili Özkaya’nın 15 Temmuz Mesajı

Milletvekili Özkaya’nın 15 Temmuz Mesajı
14 Temmuz 2019 22:04
A+
A-

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle destansı bir mücadele gösteren kahramanlarımız anısına bir mesaj yayımladı. 

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tarihi boyunca gördüğü en büyük ihanetin ve hainliğin adı olan 15 Temmuz darbe girişimi, ülkemizin uçurumun kıyısından döndüğü bir gündür. Sultan Melikşah’ı, Nizamülmülkü Şehit eden haşhaşilerden bile daha hain, daha sinsi katillerden oluşan FETÖ Terör Örgütü üyelerince gerçekleştirilmek istenen darbe ile vatanımız kuşatılmak ve dış güçlerin kucağına itilmek istenmiştir. 

Allah’a hamd olsun ki aziz milletimizin kahramanlığı ve feraseti, Sayın Cumhurbaşkanımızın yiğitliği ve liderliğiyle darbe girişimi kısa sürede püskürtülmüştür. O gece; Korkusuzca tankların önüne yatan, göğsünü mermilere siper eden kahraman milletimizin yazdığı destan ancak ve ancak imanla ve vatan aşkıyla açıklanabilecektir. 


15 Temmuz asil Milletimizin yeniden uyanışıdır. 15 Temmuz kökleri yüzlerce yıl önceye dayanan devletimizin yeniden dirilişidir. 15 Temmuz 2. Milli Mücadelenin sembolüdür. Yüce Allah o gece kahraman milletimizin kalbinden korkuyu söküp almıştır. 

Bu vesile ile; 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde, vatan için şehadete yürüyen kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, destansı mücadele sırasında gazi olan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Yüce Allah bu millete bir daha böyle acılar yaşatmasın. 

15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.