Dolar 32,5835
Euro 34,7936
Altın 2.413,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C

Milletvekili Özkaya’nın Katılımlarıyla Dinar’da Toplantı Gerçekleştirildi

Milletvekili Özkaya’nın Katılımlarıyla Dinar’da Toplantı Gerçekleştirildi
26 Ekim 2019 21:41
A+
A-

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Ak Parti Dinar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek gündeme ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi.

Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, yönetim kurulu üyeleri, Afyon İGM Üyeleri Bilal Demiröz, Ahmet Çetin, Belediye Meclis Üyeleri Metehan Aydın, Veli Özcan ve vatandaşların katıldığı toplantıda Dinar’a yapılacak olan projeler görüşüldü.

Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya toplantıda yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “İlçemizde elektrik tellerinin yer altına alınmaya başlamasıyla birlikte bir hareket başladı. İlçemizde Meslek Yüksek Okulumuzda bir müdür değişimi oldu. Yeni seneye okulumuz için yeni ilave bölümler açmayı düşünüyoruz. Belediyemize gelecek olursak, belediyeler birliğinden bir adet kepçe, bir adet itfaiye aracı gelecek. Merak edilen Menderes Nehri projesine ise 2020 yılında başlıyoruz. Perde beton işleriyle başlayacak olan proje bölüm bölüm yapılacak. Çöp nakil merkezinin ihalesi yapıldı. Bölgenin çöpü Afyon’a giderek elektrik enerjisine dönüşecek. Kültür evi için ilave para alındı. Kısa sürede bitirilip burasını kütüphaneye çevirmek istiyoruz. Pınarlı ve Ellez yaylaları için ise milli park olması adına teklifimizi sunduk” dedi.

Milletvekili Özkaya’nın konuşmasından sonra ise toplantı karşılıklı istişareler şeklinde devam etti. İsmail Yılmaz-Dinar

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.