Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Milletvekili Taytak, “Dinar’da kazaların önüne geçilecek”

Milletvekili Taytak, “Dinar’da kazaların önüne geçilecek”
22 Ekim 2021 18:13 | Son Güncellenme: 22 Ekim 2021 18:14
A+
A-

Milletvekili Taytak, “Dinar’da kazaların önüne geçilecek”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek ilimiz ile ilgili 4 önemli konuyu iletti.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, , Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti. Milletvekili Taytak, vatandaşlardan, yerel yöneticilerden ve MHP İl ve ilçe teşkilat yöneticilerinden gelen karayolları ile ilgili yapılması gereken talep ve istekleri Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu ile paylaştı. Taytak, ilimiz ile ilgili 4 önemli konuyu Genel Müdürü Uraloğlu’na iletti.

“Dinar’da kazaların önüne geçilecek”

İlk olarak Dinar ilçesinden geçen Afyonkarahisar-Denizli Karayolunda meydana gelen ağır kazaların önüne geçilmesi gerektiğini belirten Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe başkanlığımız, Afyonkarahisar-Denizli Karayolunun ilçe merkezinden geçmesinden dolayı meydana gelen kazaların çözümü için bizlere bir talepte bulundular. Dinar ilçemizin girişinde bulunan Çobansaray köyünden sonraki bölümlerde meyili fazla olan bir yolumuz var. Bu yol ise şehir merkezinden geçerek şehir dışına kadar devam ediyor. Özellikle ağır tonajlı yük araçları ve diğer taşıtların bu yolda frenlerinin patladığı ya da çeşitli arızalardan dolayı ağır kazaların gerçekleştiği ortada bizimde bu konuyla ilgili 3 tane çözüm önerimiz oldu”

“Ahmetpaşa Kasabasına bağlantılı yol açılacak”

Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan ve belde halkının, Afyonkarahisar – Antalya karayolu Ahmetpaşa beldesi geçiş bağlantısı ile ilgili talebi de Genel Müdür Uraloğlu’na ileten Milletvekili Taytak, “Ahmetpaşa beldesinin doğu kısmında Afyonkarahisar – Antalya karayolunun yaklaşık olarak 27. km’sinde yer almaktadır. Afyonkarahisar – Antalya karayolunun yapım aşamasında planlanmış ve Ahmetpaşa – Sinanpaşa çevreyolu karayoluna cep bağlantısı verilmiş olan ancak yapım aşaması tamamlanmamış yolun faaliyete geçirilmesi olarak aktif kullanım oluşturmak ve olası tehlikeleri önlemek amacıyla önem taşımaktadır”

“Nuribey Kasabasına giriş için kavşak yapılacak

Emirdağ-Bolvadin-Çay bölünmüş yolun yapımı devam eden ve yolun diğer tamamlanması gereken kısımların tamamlanması konusunda görüştüklerini dile getiren Taytak, Afyonkarahisar – Şuhut ilçesi devlet yolu üzerinde bulunan Nuribey kasabasına giriş noktasına kavşak düzenlenmesi ile ilgili talebi de iletti. Taytak, “Afyonkarahisar – Şuhut devlet yolunun projelendirilmesi aşamasında mevcut Nuribey kasabasının giriş noktasına kavşak düzenlenmesi yapılması talep edilmektedir. Yaz dönemi boyunca geçim kaynağı olan patates alım satımı ile ilgili şehirler arası tır ve kamyon giriş çıkışlarının yoğunluğundan kaynaklı mağduriyetlerinin giderilmesi için Afyon – Şuhut yolu güzargahı üzerindeki Nuribey Kasabasına giriş hattına cep konulması önem arz etmektedir”

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.