Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Milletvekili Taytak ilçe başkanları ile buluştu

Milletvekili Taytak ilçe başkanları ile buluştu
9 Aralık 2019 17:52
A+
A-

Milletvekili Taytak ilçe başkanları ile buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Yönetimi ve İlçe Başkanları ile bir araya geldi. 

Atlıspor kulübünde ilçe başkanlarıyla kahvaltı da buluşan Milletvekili Taytak daha sonra Korel Termal otele geçerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. İstişare toplantısına İl Başkanı Mehmet Kocacan, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, Belediyelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve 18 ilçe başkanı katıldı. İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Milletvekili Taytak, Türkiye, il ve parti gündemiyle ilgili başkanları bilgilendirdi. Taytak, “Afyonkarahisar’ımızda, bilge liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyi temsil eden, Milliyetçi Hareket Partisi’nin sancağını taşıyan il ve ilçe başkanlarımızla beraber çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerlemekte, güzel işlere imza atmaktayız. İl Başkanımız Mehmet Kocacan’a, Belediyelerimizden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Ahmet Kahveci’ye, Teşkilatlarımızdan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Doğan Şimşek’e ve İl Sekreterimiz Beytullah Bostancı’ya teşekkürlerimi sunarım. Dava adamı inanç ve iman adamıdır. İl ve ilçe başkanlarımız davasını özümsemiş, sorumluluğu ağır, hakkın yanında olan, yolundan vazgeçmeyen, eğilmeyen, ezmeyen davası vatan olan sancaktarlardır. 31 Mart seçimlerinden sonra da her gününü seçim günü gibi çalışıp, bulundukları ilçelerde ülküdaşlarımızın sorunlarını dile getiren sıcak, soğuk, düğün, cenaze demeden ülküdaşlarımızla ve hemşehrilerimizle kol kola hareket eden bir yapının içerisindeyiz. Ülküdaşlarımızla, genel merkezimiz, kutlu dergahımız arasında her zaman köprü olmuş, iyiliğe vesile, haksızlığa dur diyenlerle yola çıkmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Siz değerli başkanlarımızın bize ilettikleri her talebe elimizden geldiğince cevap veriyor çözüm arıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde il ve ilçe başkanlarımızla beraber çıktığımız bu yolda hak davamıza ve yüce Türk milletimize zeval vermesin” dedi. Milletvekili Taytak’ın konuşmasının ardından İlçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Daha sonra başkan sırasıyla ilçe ve beldeleri hakkında bilgiler verdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.