Dolar 32,5518
Euro 34,8868
Altın 2.430,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 26°C

Milletvekillerimizden Başkan Sarı’ya tam destek

Milletvekillerimizden Başkan Sarı’ya tam destek
13 Mart 2021 18:12
A+
A-

Milletvekillerimizden Başkan Sarı’ya tam destek
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve beraberindeki heyet ilçemizi ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya makamında ziyarette bulundular.
Milletvekillerimiz AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve beraberindeki heyeti Belediye Başkanımız Nihat Sarı,
Belediye Başkan yardımcısı Muharrem Öztürk ve belediye meclis üyelerimiz karşıladı.
Belediyemizi ziyaretlerinde Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İlçemizde yapılmakta olan ve yapılacak olan çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgi verdi.
Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın tüm projelerinin destekçisi olduklarını ifade ettiler.
Ziyarette Belediye Başkanımız Nihat Sarı konuşmasında; “İlçemiz her geçen gün modern bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Projelerimizi ve çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. İnşallah yakın zamanda Galericiler Sitemizi de ilçemize kazandıracağız. Galericiler sitemizin zemin etüdü çalışmaları tamamlandı. TOKİ ile sözleşmemizi haftaya gerçekleştireceğiz. Bizlere projelerimizde her zaman destek veren Milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Programın devamında ise AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve beraberindeki heyet Kadın Kültür evine ziyarette bulundular.
Kültür evinde incelemelerde bulunulduktan sonra ilçemizde faaliyete başlayan Öz-Sena Kuruyemiş ’in açılışının gerçekleştirilmesiyle program son buldu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.