Dolar 32,5237
Euro 34,7479
Altın 2.491,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 23°C

Mülakat rezilliğine bir son verilmelidir!

Mülakat rezilliğine bir son verilmelidir!
30 Aralık 2021 20:03
A+
A-

Mülakat rezilliğine bir son verilmelidir!

CHP Dinar ilçe başkanı Av. Ali Arıkan Parti’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında mülakat sisteminden elenen adayların sesini dile getirdi. Arıkan açıklamasında şunları söyledi, “KPSS olarak bilinen Kamu Personeli Seçme Sınavında alanında bir dalda birinci olan,üstelik bu alanda doktora yapan bir gencimiz mülakatta elenerek öğretmen olarak atanamamıştır.

Bu son atama en çok göze batan vaka olduğu icin gündemdedir.Ancak bu gencimiz gibi yüzlerce örnek mevcuttur.

Nasıl bir mülakatla gençlerin elendiği ise soru işareti olarak ortada durmakta.Torpilin,adam kayırmacılığın,liyakatsizliğin tavan yaptığı bu dönemde gençlerimize yapılan bu haksız “mülakat” uygulaması iyice can sıkıcı bir hal almıştır.

Bu durum gençler arasında huzursuzluğa sebebiyet vermekle hakkıyla ataması yapılan gençlerimiz üzerinde de maalesef şaibe yaratmaktadır.Belki hakkıyla ataması yapılan bir gencimiz kendini anlatma derdine düşmekte,gençlerimiz arasında ayrımcılığa sebep olmaktadır.

Bu sebeple acilen bu mülakat rezilliğine son verilmelidir! ” Dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.