Dolar 32,3299
Euro 35,0822
Altın 2.286,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Murat Orhan, Şehit Mezarları ve Şehitlikler İçin İGM’ye Dilekçe Verdi

Murat Orhan, Şehit Mezarları ve Şehitlikler İçin İGM’ye Dilekçe Verdi
19 Haziran 2019 23:15
A+
A-

Dinar İYİ Parti Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Murat Orhan, Afyonkarahisar’ın tamamında yer alan şehit mezarları ve şehitliklerin bakım, onarım ve tadilatlarının yapılması, eskiyen veya zarar gören Türk Bayraklarının değiştirilmesi hususunda İGM başkanlığına ilgili dilekçesini sundu.

Murat Orhan verdiği dilekçesinde şu ifadelere yer verdi, “Afyonkarahisar İlimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizdeki şehitlik, şehit mezarının bakım, onarım ve tadilatlarının yapılmasını, şehitlerimizin ebedi hatıralarına gösterdiğimiz saygı ile eşdeğerdir. Vatan için hayatlarının baharında toprağa düşmüş bütün şehitlerimiz, başımızın tacıdır. Şehitlerimiz ve ailelerine göstereceğimiz ihtimam Türk Milletinin asaletindendir” dedi.

Orhan açıklamasının devamında ise, “Kendini bu toprakları için, devleti ve milleti için seve seve feda etmiş aziz şehitlerimize ve gazilerimize, minnet ve şükran borçluyuz. Herkes iyi bilmeli ve hiçbir zaman unutmamalıdır ki şehitlerimizin sayesinde bu değerli ve güzelim ülkede rahatça yaşayabiliyoruz. Bu nedenle şehitlerimizin manevi değerlerine, ailelerine ve mezarlarına sonuna kadar sahip çıkmalı, ne gerekiyorsa yapmalıyız” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.