Dolar 32,5457
Euro 34,8627
Altın 2.427,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Mustafa Enis Arabacı’ya Sultandağı’nda sıcak karşılama  

Mustafa Enis Arabacı’ya Sultandağı’nda sıcak karşılama  
27 Mart 2023 15:01
A+
A-

 

Mustafa Enis Arabacı’ya Sultandağı’nda sıcak karşılama

 

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Mustafa Enis Arabacı ilçe ziyaretlerini Sultandağı ile sürdürdü. Kalabalık partililerin sıcak ilgisi Arabacı’yı memnun etti.

 

Milletvekili aday adayı olduktan sonra başta merkez ilçe olmak üzere tüm ilçelere giderek partililerle kucaklaşan Mustafa Enis Arabacı, “İyilerin arasına katıldığım için çok mutluyum. Sizlerle birlikte yılmadan usanmadan çalışıp İYİ Parti’yi Afyonkarahisar’da birinci parti yapıp 3 milletvekili ile meclise göndermek için yollara çıktım. Tüm ilçelerimizi gezdim, son sandıklar açılana kadar yeniden gezmeye devam edeceğim” dedi.

 

Sultandağı İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz Kırtaş, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyelerinden oluşan coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Mustafa Enis Arabacı, kendisini tanıttıktan sonra gelen herkesi dinleyerek not aldı. Arabacı, “Sizlerdeki enerjiyi, gözlerinizdeki inancı gördükçe Afyonkarahisar’da 1. Parti Türkiye’de iktidara olan inancım artıyor. Yeniden parlamenter sisteme geçip genel başkanımız Meral Akşener’i başbakan yapalım” diye konuştu.

 

Sultandağı İYİ Parti Seçim Koordinasyon merkezinde yapılan buluşmadan sonra Mustafa Enis Arabacı, İlçe Başkanı Yılmaz Kırtaş ve partililerle birlikte esnaf ziyareti yaptılar. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Mustafa Enis Arabacı yolda bir anne ve oğlu ile karşılaştı. Onlarla uzun süre sohbet edip konuştuktan sonra esnaf ziyaretine devam etti. Mustafa Enis Arabacı Sultandağı’nda gördüğü sıcak ve coşkulu karşılama gibi uğurlanması da aynı oldu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.