Dolar 32,5947
Euro 34,7865
Altın 2.497,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Öğrencilerin Meslek Seçme Aşaması Çok Önemli

Öğrencilerin Meslek Seçme Aşaması Çok Önemli
7 Mart 2022 17:51
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okul ziyaret ve denetimleri devam ediyor. Bu kapsamda Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dinar Anadolu lisesi, ve Merkez Anaokulu ziyaretleri gerçekleştirildi. 

Ziyaretlerde mevzuata uygun olarak okulların yapması gereken iş ve işlemlerin üzerinde denetimler gerçekleştirildi.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ ve Şube Müdürü Barış Nezih ÇETİN’in gerçekleştirdiği ziyaretlerde öğretmenler ile görüşmeler yapıldı. Özellikle okulların akademik başarısının artırılmasına yönelik yapılan faaliyetler konusunda öğretmenlerden bilgi alındı. 

Okul ziyaretlerinde öğrencilere yakın ilgi gösterilerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hedeflerine giden yolda yanlarında olduğumuz ifade edildi. Eğitimde tek bir bireyin bile feda eilmeyeceği vurgusu yapıldı. Bu bağlamda öğrencilerin hedefleri, çalışma planları ve meslek seçimleri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. 

Merkez Anaokulu ziyaretinde öğretmenlerle yapılan görüşmelerde, öğrencilerin okulu sevmeleri, temel becerilerinin gelişmesi ve erken okullaşmanın önemi belirtildi. 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.