Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Olgun çocuklar gibi şendi…

Olgun çocuklar gibi şendi…
6 Mayıs 2023 19:27
A+
A-

-Olgun çocuklar gibi şendi…

-Çocuklar Hıdırellez’i uçurmalarıyla kutladı

-İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun;
-“Çocukların mutluluğu daim olması için yola çıktık

AFYONKARAHİSAR – İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, Hıdırellez’i kutlayan vatandaşların arasına girdi, çocuklarla uçurtma uçurdu. Oyunlar oynayan Olgun, Baharın başlangıcı sayılan Hıdırellez’de adeta çocuklar gibi şendi.

ÇOCUKLARIMIZ HEP GÜLSÜN İSTİYORUZ

Afyonkarahisar’ın Devlet Parkı, Hıdırlık, Far Alanı gibi değişik yerlerinde Hıdırellez’i kutlayan vatandaşları yalnız bırakmayan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun, çocuklara uçurmalar, çikolatalar dağıttı. Salıncakta çocuklarla sallanan Olgun, çocukların mutluluğuna ortak oldu.
Çocukları çok sevdiğini ifade eden Olgun; “İnşallah bu çıktığımız kutlu yolda çocuklarımızın yüzlerinin hep gülmesi için çalışacağım. Bu konuda Allah beni utandırmasın. Onların bir gülüşlerine neler verilmez ki; Değil mi? Bugün bunu yaşadım. Onların mutluğuna ortak oldum. Oyunlar oynadık, uçurmalar uçurduk. Hıdırellez’i birlikte kutladık. Çocuklarımızın bu mutluğu daim olsun” dedi.

OLGUN’A SEVGİ SELİ

Her gittiği yerde sevgi seliyle karşılanan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, vatandaşlar tarafından kendisine ikram edilen yiyecekleri de geri çevirmedi. Uzun uzun vatandaşlarla sohbet eden Olgun, halkın yüzündeki acı gülümsemenin bir hafta sonra gerçek gülümsemeye dönüşeceğini söyledi.

Olgun; “Bugün Hıdırellez; İnsanlarımız bugün ailesiyle, sevdikleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Ama görüyoruz ki insanlarımız buraya gelirken evlerinde ne varsa onu alıp gelmişler. Kendilerine güzel bir sofra hazırlamak için ceplerinde yetirince parası yok. Bu milletin gelenek ve göreneklerini bile yaşamasında onları zor duruma düşüren bu iktidar bir hafta sonra gidecektir. Bu millet her türlü hayatın en iyisine layıktır. Bu böyle bilinsin. İşte bu yüce milletin en iyi şartlarda yaşamalarını, gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde yaşamaları için çalışacağım” diye konuştu.

Olgun, sabah saatlerinde başladığı Hıdırellez kutlamaları etkinliklerine akşam saatlerine kadar sürdürdü.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.