Dolar 32,3645
Euro 34,9594
Altın 2.324,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Olgun Özkaya’ya memleketi Dinar’dan sert çıktı

Olgun Özkaya’ya memleketi Dinar’dan sert çıktı
9 Mayıs 2023 15:21
A+
A-

-Olgun Özkaya’ya memleketi Dinar’dan sert çıktı

-İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun;

-“Eyy Özkaya, senin karşıma değil sokağa çıkmaya bile yüzün yok”

-“FETÖ ile PKK sizi nasıl kandırdıysa bu halkı bugüne kadar kandırdınız”

-“Size vekillik kursu vereceğim, nasıl vekillik olur öğreteceğim”

-“Ben seni gibi Saray’dan atanmadım, halkımızın önseçimiyle geldim”

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili Adayı Ali Özkaya’ya memleketi Dinar’dan seslendi; “Özkaya sen kimin vekilisin, milletin mi sarayın vekili misin? Senin değil benim karşıma çıkmaya sokağa çıkmaya yüzün yok”

 

İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun’un geçtiğimiz gün ‘Hodri Meydan’ diyerek açık oturuma çağırdığı AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın ‘Milletvekili olunca görüşelim’ sözlerine sert yanıt verdi. Olgun; “Eyyy Ali Özkaya sen kimin milletvekilisin, halkın vekili misin sarayın vekili misin” dedi.

Özkaya’nın memleketi Dinar’dan seslenen Olgun, “Hala kendilerini bu halkın üzerinde görüyorlar ve tepeden bakıyorlar. Ben bir milletvekili adayıyım ancak dahası ben bir vatandaşım. Benim hodri meydan dememi bile kaldıramıyor. Meydandan kaçıyor. Çünkü alışmışlar, biz yaptık oldu demeye. Yok öyle bir dünya. Artık sizin yalanlarınızı yüzünüze çarpacak insanlar var. FETÖ ile PKK sizi nasıl kandırdıysa bu halkı bugüne kadar kandırdınız, yüzünüz bile kızarmadı. Utanmadınız hala da utanmayacaksınız. Yazıklar olsun size” dedi.

 

BENİM KARŞIMA ÇIKMAYI BIRAK SOKAĞA ÇIKACAK YÜZÜN YOK

 

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın verdiği vaatlerle Dinarlıyı kandırdığını belirten İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, bunu yaparken de yüzünü bile kızarmadığını söyledi.

Ali Özkaya’nın kendi çıkarları doğrultusunda, oy uğruna halkı kin ve nefrete sevk edecek kadar gözü dönmüş biri olduğunu ifade eden Olgun; “Dombay ovası kapalı sulama sistemi yapacağız dedin, yalan çıktı. Dinar-Çay karayolu duble yol olacak dedin, yalan çıktı. Termik santral kurulacak 7 bin kişi çalışacak dedin, yalan çıktı, Dinar TOKİ’ye Sağlık Ocağı yapılacak dedin, yalan çıktı, Dinar OSB yatırımcıyla dolacak dedin, yalan çıktı. Emniyet binasını engelli özel çocukların okuyacağı okul yapacağız dedin, yalan çıktı. Dinar’ın köylülere Dazkırı’ya çalışmaya gidiyor haberin var mı? Hani Dinar’da işsizliği bitirecektiniz? Duman Ovası köylerinin sulama suyu sorunu çözeceğiz dedin o da yalan çıktı. Sen değil benim karşıma çıkmaya, sokağa çıkmaya yüzün yok” diye konuştu.

 

VEKİLLİK NASIL OLUR ÖĞRENECEKSİNİZ

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, 14 Mayıs seçimlerinden sonra Milletvekilliğinin nasıl olacağını, nasıl olması gerektiğini de göstereceğini söyledi.

Olgun; “Ben sen gibi Saray’dan atanmadım. Halkın içinden önseçimle geldim. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinin ardından Mecliste nasıl bu halkın vekili olunacağını onlara göstereceğim, onlara vekillik kursu vereceğim. Nasıl vekil olunması gerektiğini öğreteceğim bu AK Parti milletvekillerine. Gerçi bunlar kendi başlarına kursa bile katılamazlar. Ağa babalarından izin alamazlar.” diye konuştu.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun’a Dinarlılar “Dediniz dediniz oylarımızı yediniz” sloganları ve alkışlarla destek verdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.