Dolar 32,5680
Euro 34,9959
Altın 2.431,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Olgun’dan Özkaya’ya Hodri Meydan

Olgun’dan Özkaya’ya Hodri Meydan
8 Mayıs 2023 10:35
A+
A-

-Olgun’dan Özkaya’ya Hodri Meydan

-İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun;

-“Savcılara sesleniyorum; bu açık açık halkı kin ve nefrete teşvik etmektir”

-“Belediye Başkanı Mehmet Zeybek benim muhatabım değil.

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili ve adayı Ali Özkaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla Millet İttifakı seçmenlerini terörist ilan ettiğini belirterek; “Söyleyecekleri bir şey kalmayınca ‘Millet İttifakı terörle iş tutuyor, PKK ile iş tutuyor, FETÖ ile iş tutuyor’ diye insanlarımızı tamamen gerçek hayattan, hayatın gerçek sorunlarından koparmaya çalışıyorlar. Hodri Meydan gelin gerçekleri televizyon kanalında tartışalım2 dedi.

 

OLGUN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

Afyonpostasi.com sitesinde yayınlanan Nail Azbay’ın sunduğu Bağımsız Oda’ya konuk olan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, Özkaya’nın paylaşımının hakı kin ve nefrete sürükleyen bir paylaşım olduğunu dile getirerek Cumhuriyet Savcılarına açık suç duyurusunda bulundu.

Olgun; “Özkaya’nın yaptığı şu demektir; Bu memleketin evlatları olan bizleri, kim köylere sokmuyorsa, ben kendisine hodri meydan diyorum. Buradan devletin Savcılarına da suç duyurusunda bulunuyorum. Halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek kadar gözü dönmüştür, oradaki vatandaşımızın manevi duygularıyla nasıl oynadığına hepimiz şahidiz, bu da gösteriyor ki; Seçimi kaybettiler, seçimin mağlubular, tek sarıldıkları nokta da bu” diye konuştu.

 

VAATLERİNİ YERİNE GETİREMEMİŞLER ÇAMUR ATIYORLAR

 

Seçim çalışmaları kapsamında halkın düşüncelerini aktaran Olgun, seçim yaklaştıkça insanların daha rahat konuştuklarını ve korku çemberinin kırıldığını ifade etti.

İktidar partisinin verdiği vaatlerin çoğunu yerine getirememesi nedeniyle halkın inancını kaybettiğini belirterek; “Cumhur İttifakı 14 Mayıs seçimlerinde kaybettiğini gördü. Afyon’da ve ülke genelinde iftara etmeye devam ediyorlar. Bu beklenen birşey. Neden, çünkü söyleyecek bir şeyleri kalmadı. Bugüne kadar bulundukları vaatlerin büyük bir kısmını yerine getirememiş. Onun için bulunacak vaatleri de kalmamış bulunsalar da insanlarımız artık bu AKP iktidarına inanmıyor” dedi.

 

ÖZKAYA’YA HODRİ MEYDAN

 

Her konuda tartışmak ve halkı aydınlatma adına bir televizyon kanalında Özkaya ile açık oturum yapmaya davet eden İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun, Özkay’ın vatandaşların manevi duygularıyla oynadığını bunun da suç teşkil ettiğini ifade etti.

Olgun; “İktidar Partisi Milletvekili Ali Özkaya, köylü vatandaşımızı yönlendirerek konuşturuyor, videoya çekiyor ve bunu sosyal medya hesabından yayınlıyor. Orada hem Genel Başkanımıza hem de bize, seçmene, laflar söylüyor. Bizim oraya gitmemiş halinde köye sokmamalarını istiyor. Bu şu demektir; Bu memleketin evlatları olan bizleri, kim köylere sokmuyorsa, ben kendisine hodri meydan diyorum. Buradan devletin Savcılarına da suç duyurusunda bulunuyorum. Halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek kadar gözü dönmüştür, oradaki vatandaşımızın manevi duygularıyla nasıl oynadığına hepimiz şahidiz, bu da gösteriyor ki; Seçimi kaybettiler, seçimin mağlubular, tek sarıldıkları nokta da bu” diye konuştu

 

5000 KİŞİNİN ÇALIŞACAĞI TERMİK SANTRAL NE OLDU?

 

Adalet ve Kalkınma Partisinin halka vaatlerinin yalan olduğuna işaret eden Olgun, Ali Özkay’ya seslendi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun şöyle konuştu;

“Ben buradan kendisine sesleniyorum. Kendisi Dinarlıdır. Çıksın televizyonlara ve şunu anlatsın. Geçen seçimlerde kurmayı vaat ettiği ve 5 bin kişinin çalışacağını söylediği, yine diğer ilçelerden de işçi listeleri yaptığı Termik Santral ne oldu? Bunu açıklasın.

Adalet ve Kalkınma Partisi 21 yıldır iktidardadır ve Özkaya da 10 yıldır Milletvekilliği yapmaktadır. Çay-Dinar karayolu 10 yıllık vekilliğine rağmen neden hala bir duble yol yapılamadı. Çıkıp bunu anlatsın.

Tabii bunlar hakkında konuşacağı yok. Bu Türk siyasetinde kara bir lekedir. Ama Cenabı Allah ve aziz millet bizleri de görüyor onları da görüyor. Ben bu konuda kendisine hodri meyan diyorum. Kendisiyle istediği televizyonda, istediği moderatörle, istediği mekânda yüreği yetiyorsa çıksın karşıma açık oturum yapalım. Halkımız kimin ne olduğunu görsün.”

 

ZEYBEK MUHATABIM DEĞİL

 

AFRAY konusunda Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ‘Bunlar anlamıyorlar çünkü kapasiteleri yok’ sözlerinin hatırlatılması üzerine Olgun; “Belediye Başkanı Mehmet Zeybek benim muhatabım değil. Ben Milletvekili adayıyım, sadece Afyon’un değil ülke sorunlarının çözümüne talibim. Ama cevap veremeyecek kadar da aciz değilim” dedi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun; “28 Mart 2019 tarihli bir beyanatları var ve milletvekilleri ile belediye başkanının da fotoğrafı olduğu bir gazete. Ne diyor; AFRAY bu yıl sonunda faaliyete geçecek. Yıl olmuş 2023 aradan 4 yıl geçmiş, AFRAY’ın temeli atılıyor. Tabi insanlarımız merak ediyor 2019 yılı sonuna kadar bitecek olan AFRAY neden yeniden temeli atılıyor, diye. Biz gerçekleri söylemekle mükellefiz. Temel atıldı denilen yere gittiğimizde ne temel ne beton vardı. Sadece küçük bir parçası onu da duvara dayamışlar duruyordu.

Vay sen misin doğruları söyleyen. Ne yalancılığımız kaldı ne iş bilmezliğimiz kaldı ve saldırılar başladı. Adalet ve Kalkınma Partisine ait bir facebook sayfasında AFRAY sanki faaliyete geçmiş biz de ona gül atmışız gibi paylaşım. Bu AFRAY fotoğrafını da nereden çektiklerini bilmiyorum. Bizi terörle suçlayan Ali Özkay’ın 2019 yılındaki beyanatına göre yılsonuna kadar AFRAY faaliyete geçecek. Şimdi kararı halkımız versin. Bunlar mı yalancı, biz mi? Teleferik konusunda da geçen bir temel atma töreni aradan bir yıl geçmiş yeni bir temel atma töreni yapıyorlar. Yine paylaşımlar yapıldı. Sanki teleferik faaliyete geçmiş gibi. 2 teleferik vagonu koymuşlar başına da bir tane bekçi koymuşlar, içeri kimseyi almıyor. Çünkü AFRAY temelindeki yaşadıklarından sonra uyanmışlar. Bu vagon sadece resim çekilip paylaşmak için konulmuş. Ama vatandaş göremiyor bile.

Ben çağrımı yeniliyorum. Adalet ve Kalkınma Partisinin tüm Milletvekili adayları bonus olarak da Belediye Başkanı Mehmet Zeybek olmak üzere istedikleri kanalda açık oturum yapmaya davet ediyorum. Kimin ne kapasitesi varsa koysun ortaya ve kararı bu halkımız versin” şeklinde konuştu.

Bir saate yakın süren programa Olgun kendisine yöneltilen soruları samimi ve içtenlikle yanıtlaması dikkat çekti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.